Homepage  / Știri

Coco Lee a murit la doar 48 de ani. Vedeta Disney încercase să se sinucidă. Anunțul trist făcut de surorile ei

Coco Lee a murit la doar 48 de ani. Vedeta Disney încercase să se sinucidă. Anunțul trist făcut de surorile ei
6

de Roxana Mirea,

Cântăreața și compozitoarea Coco Lee a murit miercuri, 5 iulie, la doar 48 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de către surorile ei, prin intermediul unui mesaj transmis pe rețelele sociale. Acestea au dezvăluit că vedeta Disney încercase să se sinucidă, în weekend.

Coco Lee a murit, după ce a încercat să se sinucidă

Cântăreața și compozitoarea din Hong Kong, Coco Lee, a murit miercuri, 5 iulie, după ce încercase să se sinucidă în weekend, potrivit unei postări pe Facebook a surorilor sale.

Lee a cântat versiunea în mandarină a melodiei „Reflection” din filmul Disney „Mulan” din 1998 și a devenit, de asemenea, primul american de origine chineză care a cântat la Premiile Oscar, cântând melodia nominalizată pentru cel mai bun cântec original „A Love Before Time” din filmul lui Ang Lee „Crouching Tiger, Hidden Dragon”.

Surorile lui Lee, Carol și Nancy, au declarat că aceasta se afla în comă de când a încercat să se sinucidă în weekend. „Cu mare tristețe, ne aflăm aici pentru a vă da cea mai devastatoare veste: Coco suferea de depresie de câțiva ani, dar starea ei s-a deteriorat drastic în ultimele luni”, se arată în postarea de pe Facebook, potrivit Yahoo Entertainment.

„Deși Coco a căutat ajutor profesional și a făcut tot ce a putut pentru a lupta împotriva depresiei, din păcate, demonul din interiorul ei a luat ce era mai bun din ea”, au continuat ei. Surorile au spus că aceasta a încercat să se sinucidă acasă, pe 2 iulie și a fost transportată de urgență la spital, unde a rămas în comă până la moarte.

commercial activityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine a fost Coco Lee

Lee s-a născut în Hong Kong în 1975, apoi s-a mutat în SUA, unde a urmat școala generală și liceul, înainte de a se lansa într-o carieră de succes în Asia ca și cântăreață pop. Inițial cântăreață de Mando-pop, ea a lansat, de asemenea, albume în cantoneză și engleză de-a lungul carierei sale de 30 de ani.

A fost prima cântăreață chineză care a semnat un contract cu Sony Music la nivel global și a dat voce eroinei Fa Mulan în versiunea în mandarină a filmului „Mulan” de la Disney, la care a cântat și tema muzicală.

În 2001, Lee a cântat „A Love Before Time”, cântecul de final al filmului „Crouching Tiger, Hidden Dragon”, care a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună melodie originală. Ea a interpretat cântecul, care a fost compus de Jorge Callandelli și Tan Dun, cu versuri de James Schamus, în cadrul ceremoniei.

Lee a jucat, de asemenea, în trei filme – „No Tobacco” (2002) al lui Stanley Kwan, „Master of Everything” (2004) al lui Lee Xin și „Forever Young” (2015) al lui He Jiong – și a apărut în mod regulat ca jurat în emisiuni de talente din China, inclusiv „Chinese Idol” și „Come Sing With Me”.

În 2011, Coco Lee s-a căsătorit cu omul de afaceri canadian Bruce Rockowitz, fostul director executiv al companiei de lanțuri de aprovizionare Li & Fung. Ea a avut două fiice vitrege din această căsătorie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton