; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coafura Anamariei Prodan, distrusă de o… balenă!

09 August 2012

Joia aceasta, de la 22:30, Prodanca şi Reghe: Aventura americană' continuă la Antena 1 cu noi peripeţii în Los Angeles. Printre locaţiile pe care niciun turist nu le poate rata în L.A, pe lângă celebrul Hollywood Boulevard, se află şi Universal Studios.

Unul dintre spectacolele ţinute acolo avea loc în decorul original al filmului Waterworld' în care a jucat Kevin Costner. Deşi show-ul se anunţa a fi spectaculos cu acţiune, cascadorii, explozii, avioane în flăcări, iar Reghe şi Bebe îşi doreau să meargă, Ana a refuzat categoric.

Mi se strică părul clar, a spus Anamaria când a văzut că familia se îndrepta către Waterworld. Orice spectacol legat de apă nu mă face happy. Îmi strică palmierul'…nu mai am umbră la palmier'. Nu pot, oricât de mult m-aş strădui, oricât de mult mi-aş dori, nu pot. Dar promit că până la 98 de ani o să mă dau cu ei într-o chestie din asta de apă', a spus Anamaria Prodan.

Ea evită întotdeauna să meargă la aceste lucruri, nu de frică sau din alt motiv, ci numai pentru simplul fapt că i se strică părul', a mărturisit şi Reghe.

De o astfel de experienţă Anamaria a avut parte tot în cadrul Universal Studios, când o balenă i-a stricat coafura.

Noi am avut această experienţă cu mulţi ani în urmă când erau fetele mici. Am vrut să fiu un adevărat VIP şi m-am aşezat pe prima băncuţă la Seeworld. Ne-am distrat, dar când a făcut odată balena splash….splash am fost eu toată, părul, machiajul tot întins pe faţă şi am zis atât: avem 30 de secunde să plecăm la hotel', a povestit Anamaria.

Ce s-a mai întâmplat în Los Angeles, rămâne de văzut joi, de la ora 22:30, după difuzarea în direct a meciului Spartak Trnava –  Steaua, de la 20:30 la Antena 1.

seeworld-1

Picture 1 of 11

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare