; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CNA a retras licenţa OTV din cauza amenzilor neplătite

22 January 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras azi licenţa postului OTV, deţinut de Dan Diaconescu prin firma Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, preşedinte CNA şi votată în unanimitate.

Potrivit Paginademedia.ro, Laura Georgescu, preşedinte al CNA, a declarat că: „Decizia intră în vigoare din momentul în care este comunicată reprezentantului postului. CNA va trimite peste 30 de minute decizia, când o primesc trebuie să o pună imediat în executare'.

„A fost un abuz unic în istoria CNA-ului şi, jurnalistic vorbind, unic în istoria României. OTV s-a dus şi a solicitat în iulie 2012 la Tribunalul Bucureşti, secţia civilă, atribuirea calităţii de «consumator captiv» în raport de CNA şi prelungirea duratei valabilităţii licenţei după data de 21 martie 2013, când ar fi expirat', a explicat Georgescu.

Reprezentantul Ocram la şedinţa CNA a declarat că: Societatea noastră este în insolvenţă. Proiectul de reorganizare a fost depus la judecătorul sindic. Niciun fel de plăţi nu au mai fost acceptate. Ce pot să vă asigur este că plăţile vor fi prioritare în ceea ce priveşte plata amenzilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare