Homepage  / Știri / Televiziune

CNA a respins prelungirea licenței Realitatea TV. Ce se va întâmpla cu televiziunea de știri

CNA a respins prelungirea licenței Realitatea TV. Ce se va întâmpla cu televiziunea de știri

de Redactia Tvmania

Postul de știri Realitatea TV, post lansat în toamna lui 2001 și aflat sub umbrela companiei Realitatea Media, se închide mâine, în urma cererii respinse de CNA pentru prelungirea licenței de difuzare. 

 Membrii CNA au votat împotriva prelungirii întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentația necesară. Mai exact, societatea Realitatea Media se află în insolvență de opt ani și nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat și nu a putut depune certificatul fiscal.

Potrivit celor de la Pagina de media, grila de programe va continua să fie difuzată pe un alt canal pe care Cozmin Gușă mai are o licență. Este vorba de compania Realitatea plus. CNA a aprobat în unanimitate cererea Geopol International de transfer a grilei și astfel, începând din 1 noiembrie programele care puteau fi urmărite până acum pe Realitatea TV vor fi difuzate de Realitatea Plus. Difuzarea aceleiași grile de programe a fost condiția celo

Unde puteți vedea postul Realitatea Plus

Conform aceleiași surse, Realitatea Plus nu emite decât în cadrul câtorva rețele de cablu locale. Se pare că în prezent Cozmin Gușă se află în discuțiii cu RCS și UPC pentru a putea intra cât mai repede în grila de programe a telespectorilor. 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton