; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brancu si capatos

CNA a aprobat transformarea Antena 2 în Antena Stars

18 December 2013

Antena Stars a primit undă verde din partea Consiliului Național al Audiovizualului începând de astăzi. Antena 2 se transformă aşadar în Antena Stars, post ce va transmite live ştiri mondene, iar în platou vor fi invitate vedete care au făcut istorie în show-biz.

[Not a valid template]

Star Matinal, emisiunea de dimineaţă de la Antena Stars, “Star Magazine“, “Star News“, “Necenzurat cu Adriana Bahmuţeanu” sunt doar câteva dintre noile show-uri propuse de canalul Antena Stars. Serile aparţin veteranilor' Mihai Morar şi Cristian Brancu, care au în emisiuni reportaje filmate, transmisiuni în direct şi informaţii de ultimă oră, pe lângă prezenţa în studio a vedetelor în vogă.

În weekend, Irina Cordoneanu şi Raru vor prezenta un matinal. Noul show va începe la ora 9 şi va dura trei ore.

Refresh by Oana Turcu' îşi propune, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, să arate cele mai noi tendinţe în materie de modă, cosmetică,  beauty, lifestyle.

Camelia Pătrăşcanu va prezenta în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, Star zodiac': În cuprinsul ei, vom avea trei  horoscoape, unul al dragostei, un altul al banilor și carierei și un altul pentru sănătate și îngrijire. De asemenea, fie vom invita în  platou  o vedetă,  fie ne vom ocupa de o vedetă,  în funcție de cele  mai fierbinţi evenimente. Această emisiune va fi un ghid care va dezvălui  atât momentele favorabile cât şi cele dificile ale fiecărei  săptămâni, astfel încât telespectatorii să poată valorifica la maximum  şansele de succes şi să evite capcanele ce se ivesc', completează Camelia.

Duminică de la ora 12.00, Maria Simion propune  telespectatorilor o emisiune despre tot ce înseamnă viaţa de vedetă, cu toată  strălucirea de care are parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute.  Haine de la cele mai faimoase branduri, vacanţe în cele mai neaşteptate locuri de pe pământ, case somptuoase,  maşini cu  mulţi  cai putere, colecţii de obiecte scumpe, hobby-uri şi gadget-uri, toate aceste ingrediente se vor regăsi în  show-ul Wonderlife'.

Seara de duminică  va fi dedicată Dosarelor VIP', unde Cristi Brancu şi Dan Capatos vor readuce în faţa telespectatorilor, de la ora 17.00, cele mai spumoase evenimente petrecute cu ani în urmă, dar şi cele din prezent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare