; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache   Clipa de fericire

“Clipa de fericire” împlinește dorințe înainte de Crăciun

22 December 2015

Miercuri seară, de la ora 20.30, Amalia Enache va îndeplini dorințele speciale ale invitaților săi. Momente grele cu care s-au luptat întreaga viață și neputința de a face mai mult vor fi uitate printr-o clipă de fericire.

Amalia Enache - Clipa de fericire

Telespectatorii îl vor cunoaște pe Marian, un om care a suferit un accident în copilărie în urma căruia a rămas fără mâini: A fost foarte greu în primele luni de zile!'. Șocul pe care l-a simțit Marian când era doar un copil, nevoia de adaptare și lupta continuă cu el au fost momente foarte grele. Viața i-a oferit o a doua șansă. Cineva cu suflet mare l-a învățat cum să folosească acest handicap în avantajul lui, i-a arătat că viața poate fi la fel de frumoasă și poate face orice chiar și fără mâini. Acest om i-a oferit lui Marian cel mai prețios dar: independența!

Astăzi Marian are o gospodărie mare, cu multe animale, conduce tractorul și muncește pământul. El este un adevărat exemplu de determinare și ambiție, care ne demonstrează că nu există bariere și poți reuși absolut orice îți propui.

Telespectatorii vor vedea miercurea aceasta că miracolele există, iar visurile nu rămân doar visuri. O fetiță ce luptă pentru dorința ei de a deveni campioană la dans va avea parte de un moment incredibil, iar un întreg detașament de soldați se va emoționa până la lacrimi când va asista la miracolul vieții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare