; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt în pragul pregătirilor de nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt în pragul pregătirilor de nuntă. Unde vor petrece luna de miere

18 May 2021

Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan chiar în ziua când fiica lui Pavel Stratan își sărbătorea majoratul.

De această dată Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat când va avea loc fericitul eveniment. Pasiunea pentru muzică a fost cea care i-a adus împreună, iar acum, deși sunt extrem de tineri, se iubesc mult și își doresc ca relația lor să devină oficială.

Tinerii artiști nu mai au răbdare pentru a porni spre viața de familia așa că au decis să se căsătorească vara aceasta.

Edward Sanda a făcut marea dezvăluire în cadrul unui interviu pentru publicația impact.ro.

Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare', a declarat Edward Sanda într-un interviu pentru impact.ro.

Tot pentru sursa citată, Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire emoționantă despre Edward Sanda, cel care urmează să-i devină soț:

„Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți.'

Nașii de cununie ai celor doi sunt actorul Dan Badea, prezentatorul emisiunii „iUmor', de la Antena 1 și soția sa, Mădălina.

 Vezi galeria foto >

Cleopatra Stratan se mută la București după ce se va căsători cu Edward Sanda

Tinerii logodiți și-au trăit povestea de iubire mai mult la distanță. Cleopatra a așteptat să își încheie studiile în Chișinău, iar Edward Sanda și-a continuat activitatea profesională în București.

Deși, încântată de căsătorie, Cleopatrei îi este greu să vorbească despre părăsirea locului în care a copilărit și despre părinții săi cu care are o relație extrem de apropiată

„Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă 'acasă' pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!', a mai mărturisit Cleopatra Stratan pentru sursa citată anterior.

 

articol scris de Alexandra Bularca

 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare