Homepage  / Vedete româneşti

De ce au fost nevoiți Cleopatra Stratan și Edward Sanda să își amâne planurile de vacanță. Unde își doreau să ajungă

De ce au fost nevoiți Cleopatra Stratan și Edward Sanda să își amâne planurile de vacanță. Unde își doreau să ajungă
8

de Roxana Mirea,

Cleopatra Stratan și Edward Sanda știau clar unde vor să meargă în vacanță, însă au trebuie să renunțe la planurile inițiale. Este posibil ca cei doi să nu se fi așteptat să aibă așa multe concerte în această vară, motiv pentru care au sperat că vor ajunge în Grecia. Ei bine, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au făcut alte planuri pentru vară.

Unde vor merge în vacanță Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aveau planurile bine puse la punct în ceea ce privește destinația de vacanță. Cei doi își doreau să ajungă în Grecia în luna iunie, însă planurile le-au fost date peste cap de concertele care au apărut. Pentru că au fost nevoiți să performeze pe scenă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au amânat vacanța în Grecia, însă au decis să meargă în luna iulie câteva zile la mare, în România.

Toate acestea au fost dezvăluite de Cleopatra Stratan. Recent, artista a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și i-a îndemnat pe fani să îi adreseze ce întrebări doresc ei. „Unde vei merge în următoarea vacanță?”, a fost una dintre întrebările adresate de internauți.

Ne-am dorit să mergem în Santorini, Grecia, în iunie, însă au apărut concertele și va trebui să o reprogramăm. Cu toate astea, am decis să mergem pe litoralul românesc pentru câteva zile în iulie”, a fost răspunsul Cleopatrei Stratan.

Unde-vor-merge-in-vacanta-Cleopatra-Stratan-si-Edward-SandaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce nu a mers Cleopatra Stratan la facultate

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit anul trecut și sunt foarte fericiți împreună. În plus, cei doi sunt uniți și de iubirea pentru muzică și de dorința de a lucra în acest domeniu toată viața.

După ce a absolvit liceul, Cleopatra Stratan nu a mers la facultate și tot artista a explicat de ce a ales să nu își continue studiile. Ea a spus, la un moment dat, pe Instagram, că faultatea este o pierdere de timp pentru ea întrucât poate să se dezvolte în domeniul muzical și fără studii superioare.

Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton