Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ghinion în afaceri. Ce s-a întâmplat cu magazinul lor online de haine

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ghinion în afaceri. Ce s-a întâmplat cu magazinul lor online de haine
12

de Cristina Țapu,

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au realizat că muzica este adevărata lor vocație și că trebuie să se concentreze pe acest domeniu pe care îl cunosc atât de bine. Drept urmare, au decis să închidă afacerea online cu haine, unde fanii puteau achiziționa articole vestimentare inspirate de stilul lor sau semnate de ei. Iată detaliile!

Cleopatra și Edward Sanda nu au avut noroc în afaceri

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit că au închis afacerea cu haine, deoarece a fost imposibil să concureze cu brandurile mari, deja consacrate pe piață de mulți ani. În plus, cei doi recunoscă faptul că afacerea pe care o deschiseseră făcea parte dintr-un domeniu despre care nu aveau informațiile necesare.

„Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă, ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee.

Ce o deranjează pe Cleopatra Stratan la Edward Sanda  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva. În momentul în care oamenii sunt obișnuiți cu anumite branduri, e mai greu să le aduci ceva nou în față. Am făcut-o mai mult și pentru noi, am vrut să încercăm și înseamnă că nu ne merge cu fashionul, am zis: merge pe muzică!”, a declarat Cleopatra Stratan, conform Ciao.

Motivul pentru care Cleopatra Stratan nu vrea să se înscrie la facultate

După ce a absolvit liceul, Cleopatra Stratan nu a mers la facultate și tot artista a explicat de ce a ales să nu își continue studiile. Ea a spus, la un moment dat, pe Instagram că facultatea reprezintă o pierdere de timp pentru ea întrucât poate să se dezvolte în domeniul muzical și fără să aibă studii superioare.

Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după trei ani de relație. Cei doi petrec foarte mult împreună și îi deranjează atunci când trebuie să fie despărțiți. Cleopatra Stratan a spus că cel mai mult o supără momentele în care soțul ei nu este acasă. 

Sursă foto: Instagram Cleopatra Stratan – Edward Sanda

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton