Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Nu am avut noroc”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Nu am avut noroc”
13

de Roxana Mirea,

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primele declarații după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. Cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor, după ce probele din cursa pentru ultima șansă le-au dat mari bătăi de cap. Pe de altă parte, ei se aflau încă sub trauma atacului, iar Edward simțea că nu mai are rost să continue competiția.  

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. În ediția de aseară a show-ului de la Antena 1, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. Este vorba despre Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda. 

După ce s-a aflat că ei sunt primii concurenți care părăsesc Drumul Soarelui, chiar înainte de a ajunge în Ecuador, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au revenit cu primele declarații pe conturile lor de Instagram

„Pentru noi, competiția se încheie aici, în Columbia! Suntem recunoscători și onorați că am avut șansa unică de a participa la America Express, mai ales împreună!  

A fost o experiență în toate nuanțele: mai bune, mai rele, mai frumoase sau mai grele și chiar dacă nu am avut atâta noroc în competiție, cu siguranță va rămâne pentru noi experiența UNICĂ a vieții noastre! 

Mulțumim din suflet tuturor colegilor, prietenilor și oamenilor dragi, care ne-au susținut! Vă iubim!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.  

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

America Express s-a terminat pentru noi! A fost o experiență cu de toate. Baftă tuturor concurenților, în continuare! Sunteți top! Vă mulțumim. Cledwții vă pupă”, a scris și Edward Sanda.  

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Prima echipă care s-a salvat a fost formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns pe locul doi, iar ultima echipă a fost formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cufărul nu le-a fost deloc favorabil, deoarece soarele aflat în interior a fost roșu, altfel că Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția America Express – Drumul Soarelui. 

M-am și bucurat, dar mi-a și părut rău. M-am abținut să nu plâng. Plânsesem destul de dimineață, nu mai aveam lacrimi”, a spus Edward.  

Ne-ar mai fi plăcut să stăm, dar e greu să ne recăpătăm moralul și forțele să putem duce acest show mai departe. Dumnezeu atât a vrut să stăm în competiția asta. Eu am zis: „Doamne, dacă Tu ne-ai dat să trăim chestia aia, să se oprească aici, facă-se voia ta.” Am simțit că a fost un semn mare”, a mai adăugat el.  

Eu cred că Edward s-a speriat foarte tare nu doar de această competiție, ci de ceea ce li s-a întâmplase cu atacul și cred că din acel moment, i s-a părut nu neapărat mai bine să meargă acasă, ci mai sigur. Se vedea pe el că vrea să plece”, a spus Sonia.  

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați la America Express 

Cleopatra Stratan, Edward Sanda, reporterul și cameramanul au trecut prin momente de groază și s-au temut pentru viețile lor. O bandă de motocicliști i-a înconjurat, iar un bărbat i-a pus pistolul la cap reporterului, amenințând-o că o împușcă dacă nu îi dă telefonul. 

Când au văzut că sunt în pericol, Edward Sanda și soția lui au urcat în mașină, însă de cealaltă parte a autovehiculului, reporterul emisiunii era amenințat cu pistolul la cap.  

A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de supraviețuire și salvare, a mea și a lui Cleo, în momentul ăla, îmi tremura mâna și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a țipat și s-a auzit pistol”, a mai povestit Edward Sanda. 

„Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău, pentru că ea era ultima, care rămăsese cu pistolul la cap”, a mai adăugat artistul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați la America Express. Reporterul a fost amenințat cu arma. „Rămăsese cu pistolul la cap” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton