Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus totul despre rivalitățile de la America Express. Cu cine s-au împrietenit, totuși, după emisiune

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus totul despre rivalitățile de la America Express. Cu cine s-au împrietenit, totuși, după emisiune
29

de Cristina Țapu,

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au numărat printre concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii „America Express”. Ei au fost eliminați din competiție și au trecut prin momente pe care nu le vor uita toată viața lor. Într-un interviu recent acordat Revisei Viva!, cei doi au vorbit despre întreaga experiență pe care au trăit-o departe e România.

Ce spun Cleopatra Stratan și Edward Sanda despre rivalitățile de la „America Express”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au subliniat că rivalitatea în timpul competiției a fost una puternică, însă odată reveniți în România, toți concurenții au lăsat spiritul competitiv la o parte. Soții s-au împrietenit cu Ionuț Rusu, George Tănase, dar și cu prezentatoarea Sonia Simionov.

„Personal, nu prea știam pe nimeni înainte de show, poate doar ne-am intersectat de câteva ori cu unii, însă din aeroport, la plecare, ne-am înțeles cu toată lumea, la fel și în competiție. Câteodată uitam că suntem adversari! După ce am revenit cu toții, am legat o prietenie faină cu George Tănase, Ionuț Rusu și cu Sonia Simionov”, a dezvăluit Cleopatra, conform Revistei Viva!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

Cleopatra Stratan visează și astăzi misiunile din competiție

Cleo și Edi au fost rugați să povestească un eveniment amuzant care a avut loc în timpul competiției și au ale să vorbească despre proba în care au fost nevoiți să croiască blugi de la zero. Artista susține că emisiunea a scos la iveală laturi ascunse ale personalității sale și a determinat-o să descopere noi lucruri despre propria persoană.

În plus, Cleopatra Stratan susține că emisiunea a afectat-o atât de mult încât și în ziua de astăzi mai visează uneori că se află în cursă și că trebuie să îndeplinească anumite sarcini.

„Mie America Express mi-a lăsat niște amprente. Și acum, după atâta timp de la întoarcere, încă visez că sunt în cursă și că fac misiuni”, a declarat Cleopatra Stratan.

Câți bani au primit Cleopatra și Edward pentru participarea la emisiune

Experiența pe care au trăit-o în America Express a fost una care i-a îmbogățit nu doar din punct de vedere spiritual, ci și financiar. Conform celor de la Cancan, fiecare dintre cei doi a primit suma de 1.500 de euro pentru fiecare etapă a concursului.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors în țară, după experiența America Express 2024. Primele imaginiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 29

Ei au rezistat trei săptămâni în concurs, așadar fiecare dintre ei a primit suma de 4.500 de euro. Împreună, după terminarea emisiunii sunt mai bogați cu 9.000 de euro.

Cleopatra și Edward s-au căsătorit în anul 2021

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut atunci când Cleo avea 11 ani, iar artistul 16. Nu și-au vorbit atunci, însă s-au întâlnit ani mai târziu pentru o colaborare muzicală.

Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, iar atunci când fiica lui Pavel Stratan a împlinit 18 ani, ei au devenit în mod oficial soț și soție. În anul 2021, Edward și Cleopatra s-au cununat civil, spre bucuria familiei și a prietenilor.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Cleopatra Stratan/ Edward Sanda

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton