Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan a împlinit 21 de ani. Cum a răsfățat-o soțul de ziua ei

Cleopatra Stratan a împlinit 21 de ani. Cum a răsfățat-o soțul de ziua ei
10

de Cătălina Matei,

Pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan a împlinit 21 de ani, iar tânăra astistă a avut parte de o o zi de naștere specială. Împreună cu soțul ei, Edward Sanda, și cei mai buni prieteni interpreta celebrei piese „Ghiță”, cu care a și intrat în Cartea Recordurilor, fiica lui Pavel Stratan a petrecut în Italia.

Cleopatra Stratan, răsfăț în Italia de ziua ei

Pentru a sărbători ziua sa de naștere, Clopatra Stratan a ajuns în Italia pentru câteva zile. Alături de Edward Sanda, soțul spu, și de câțiva prieteni foarte apropiați, artista s-a bucurat de peisajele de vis de pe lacul Como. Ulterior, au sărbătorit și în Milano.

În fiecare an ziua mea specială și totuși niciodată nu e la fel. Anul ăsta la 21 de ani mi-am petrecut ziua la Milano alături de soțul meu și prietenii noștri frumoși! Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc, simt și am!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

În același timp, și Edward Sanda a ținut să puncteze aniversaea soției sale pe contul său de Instagram.

Eheee… orice spun despre tine mi se pare prea puțin în comparație cu ceea ce simt! Îți doresc mulți ani plini de fericire maximă , sănătate și milioane de dorințe împlinite! Te iubesc infinit! La mulți ani, soția mea!”, a scris Edward Sanda.

cleopatra-stratan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, test în doi la „America Express”

În august 2021, pe când Cleopatra avea doar 18 ani, cei doi tineri au decis să-și oficializeze relația. Astfel, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit civil și religios. Cei doi au declarat de-a lungul timpuli că nu plănuiesc să devină părinți prea curând, încă își mai doresc să copilărească. Dar, în viitor, își doresc foarte mult o fetiță.

cleopatra-stratan-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Între timp, cei doi au avut parte și de un test major al relației lor, căci Cleopatra Stratan și Edward Sanda au participat vara aceasta la filmările pentru show-ul „America Express”, care se va difuza din 21 octombrie la Antena 1. Probele din cadrul noului sezon le-a pus la încercare din plin relația.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton