; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

106244120_108364574175401_4368415105135840604_n

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, la miezul nopții

07 October 2020

 

Pe 6 octombrie, Cleopatra a împlinit 18 ani și a avut două motive de sărbătoare: majoratul și anunțarea logodnei

 

 

În cea mai mare parte a acestui an, Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au trăit povestea de iubire mai mult la distanță. Însă acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună în cele mai importante momente, cum ar fi aniversările zilelor de naștere. Astfel, după ce Edward a sărbătorit în luna iulie împlinirea a 23 de ani alături de iubita sa, printr-o vizită  la Chișinău, pe 6 octombrie Cleopatra și-a sărbătorit majoratul la București, la Clubul Diplomatic. 

 

Seara dintre 5 și 6 octombrie a fost cu totul specială pentru cei doi, pentru că Edward a pregătit cel mai frumos cadou pentru Cleopatra: o cerere în căsătorie, imediat după miezul nopții.

Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi', povestește Edward, care s-a pregătit foarte mult pentru alegerea inelului de logodnă. „Complice' și ajutor i-a fost mama lui, alături de care a umblat prin foarte multe magazine. „A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect!', adaugă artistul Famous Production. 

La rândul ei, Cleopatra spune că „deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus și sunt fericită'. 

Ei au anunțat fericitul eveniment la petrecerea Cleopatrei, la care au participat familiile și un cerc restrâns de prieteni. Cei doi artiști spun că, dincolo de toate, se bucură foarte mult și se consideră norocoși că au reușit să aniverseze fizic majoratul artistei, iar planurile de nuntă vor veni la timpul lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare