Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ar mai participa la America Express. Au trecut prin momente cumplite în ediția din 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ar mai participa la America Express. Au trecut prin momente cumplite în ediția din 2023
12

de Cristina Țapu,

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au participat la America Express, iar echipa lor a atras atenția telespectatorilor și le-a adus un plus de notorietate. Cu toate acestea, cuplul nu ar repeta experiența și nu și-ar mai dori să participe la această emisiune. Iată motivul pentru care au luat decizia radicală!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ar mai participa la America Express

În anul 2023, Cleopatra și Edward Stratan au participat la America Express, iar soții și-au testat limitele din toate punctele de vedere. Deși sunt de părere că experiența trăită de la America Express i-a ajutat să afle lucruri nebănuite despre ei, cei doi nu ar repeta-o niciodată.

„Da, am descoperit multe lucruri, și bune, și rele, despre noi. (…) Am descoperit chestii pe care nu le știam despre mine, dar… și lucruri frumoase, atât despre mine, despre Cleo, cât și despre noi împreună. Da, a fost o lecție frumoasă din care am avut ce învăța și n-am mai repeta-o niciodată. (râde) Ăsta e adevărul…”, a declarat Edward Sanda, conform Revistei Viva!

Ce o deranjează pe Cleopatra Stratan la Edward Sanda  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cleopatra și Edward au trecut prin momente greu de imaginat în timpul concursului. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, precum și reporterul și cameramanul lor, au fost înconjurați de motocicliști înarmați. Unul dintre bărbați i-a pus pistolul la cap reporterului, iar, apoi sunetele de armă au început să răsune în liniștea nopții din Columbia.  

Când au fost aproape să ajungă la cazarea lor, Cleopatra Stratan, Edward Sanda, reporterul și cameramanul au trecut prin momente de groază și s-au temut pentru viețile lor. O bandă de motocicliști i-a înconjurat, iar un bărbat i-a pus pistolul la cap reporteriței, amenințând-o că o împușcă dacă nu îi dă telefonul.  

Cei doi au trecut prin momente dramatice la America Express

Când au văzut că sunt în pericol, Edward Sanda și soția lui au urcat în mașină, însă de cealaltă parte a autovehiculului, reporterul emisiunii era amenințat cu pistolul la cap. 

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de supraviețuire și salvare, a mea și a lui Cleo, în momentul ăla, îmi tremura mâna și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a țipat și s-a auzit pistol”, a mai povestit Edward Sanda. 

Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău, pentru că ea era ultima, care rămăsese cu pistolul la cap”, a mai adăugat artistul. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după trei ani de relație. Cei doi petrec foarte mult împreună și îi deranjează atunci când trebuie să fie despărțiți. Cleopatra Stratan a spus că cel mai mult o supără momentele în care soțul ei nu este acasă. 

Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în estul țării, altul în vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie”, a declarat Cleopatra pentru Cancan. 

Sursă foto: Antena 1 – Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton