Homepage  / Televiziune

Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula iubirii 2024, sezonul 8. Cine decide care sunt concurenții care părăsesc Thailanda

Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula iubirii 2024, sezonul 8. Cine decide care sunt concurenții care părăsesc Thailanda
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată marți, 23 iulie 2024, la Antena 1, iar anunțul făcut de Radu Vâlcan i-a luat prin surărindere pe toți participanții la această experiență. Un nou cuplu a venit să își testeze iubirea în Thailanda. Totuși, asta înseamnă că unul dintre cuplurile vechi va pleca acasă. Iată cine este noul cuplu de la Insula iubirii, sezonul 8 și cui îi revine sarcina să decidă cine pleacă acasă.  

Un nou cuplu la Insula iubirii – 23 iulie 2024 

Fetele din cupluri au trăit emoții puternice, la Insula iubirii, în ediția de marți, 23 iulie 2024, mai ales Iustina și Cristina, care au fost total dezamăgite de imaginile pe care le-au văzut cu partenerii lor: Cornel și Andrei. Totuși, o altă veste surprizătoare a venit la final. 

Înainte să vă urez o seară bună în continuare, eu mai am o surpriză pentru voi. Sper să fie una plăcută. Sunteți pregătite?”, a zis prezentatorul emisiunii, potrivit a1.ro. 

În scenă, și-a făcut apariția Claudia, iar fetele, dar și ispitele masculine care priveau ce se întâmplă la ceremonia focului, au crezut că este vorba despre o nouă ispită.  

Ești nebun, e o nouă ispită!”, au zis ispitele masculine. 

Ele sunt fetele, nu ai apucat să le cunoști. Dacă vrei poți să te prezinți și să aveți o primă interacțiune”, a zis Radu Vâlcan. 

Bună, sunt Claudiu”, a zis tânărul. 

„Fetelor, mai am o surpriză pentru voi”, a zis Radu Vâlcan, apoi și-a făcut apariția Simona. 

Inițial, și despre Simona s-a crezut că este o nouă ispită, însă, când a ajuns lângă Claudiu, cei doi s-au sărutat, iar adevărul a ieșit la iveală. Claudiu și Simona sunt noul cuplu de la Insula iubirii, sezonul 8.  

Dragile mele, ei sunt Claudiu și Simona, un nou cuplu, care va începe aventura chiar acum, începând cu această seară. Asta înseamnă că un alt cuplu trebuie să părăsească Thailanda”, a fost a doua veste uriașă data de Radu Vâlcan. 

Un nou cuplu la Insula iubirii – 23 iulie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Un cuplu va fi eliminat de la Insula iubirii 2024, sezonul 8 

Așadar, un cuplu vechi trebuie să plece, iar decizia va fi luată prin vot de către ispitele masculine. După imaginile văzute cu Andrei, Cristina a susținut că ea este cea care vrea să plece acasă, pe când Bianca s mărturisit că vrea să rămână pe insulă.  

Cuplul pentru care testul nu mai este relevant sau cuplul care nu își asumă cu adevărat testul, acesta va fi părăsit să părăsească Insula Iubirii mâine. Această decizie le va reveni ispitelor din vila voastră. Au 24 de ore să se gândească foarte bine și să se hotărească cine va pleca”, a mai zis prezentatorul. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton