Homepage  / Televiziune

Claudiu nu a mai rezistat și a sărutat-o pe Anamaria, la Insula iubirii 2024. Ce s-a întâmplat apoi între el și ispită

Claudiu nu a mai rezistat și a sărutat-o pe Anamaria, la Insula iubirii 2024. Ce s-a întâmplat apoi între el și ispită
15

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Insula iubirii a fost difuzată miercuri, 7 august 2024, la Antena 1, iar Claudiu a încălcat limita. În timp ce băieții petreceau noaptea într-un club din Phuket, fetele se aflau la bonfire, iar Simona a fost profund afectată după ce a văzut imaginile compromițătoare cu iubitul ei. Pe de altă parte, Claudiu nu a mai ținut cont de nimic și s-a sărutat pasional cu ispita Anamaria. Iată ce s-a întâmplat după acel sărut.  

Simona, dezamăgită de Claudiu, la Insula iubirii – 7 august 2024 

În timp ce fetele din cuplu se aflau la bonfire, băieții petreceau noaptea într-un club din Phuket. Simona a fost profund dezamăgită de imaginile pe care le-a văzut cu iubitul ei. Încă de când a venit la Insula iubirii 2024, Claudiu a început un joc al seducției cu Anamaria, dorind să vadă dacă poate rezista fără să o sărute. Deși nu se sărută cu ispita în imaginile care i-au fost prezentate Simonei, aceasta nu a putut îndura să îl vadă pe Claudiu cum o atinge pe Anamaria, cum dorm împreună, cum o ține de mână și îi șoptește vorbe frumoase la ureche. 

„El crede că dacă vine aici și se apropie de o ispită, va găsi răspunsuri. Din contră, el își găsea răspunsuri dacă putea să își stăpânească anumite plăceri și să vadă dacă este capabil să iubeasc o anumită femeie. Mi-a dat răspunsul acum, dar putea să îmi spună acasă”, a zis iubita lui Claudiu la bonfire. 

Simona a fost foarte afectată atunci când a văzut cum Claudiu și Anamaria dorm în același pat.  

 „Mă așteptam să nu fie atât de asumat și să nu facă lucruri atât de clare, știind că mă deranjează, că o să sufăr, că o să fiu dezamăgită. Mi-aș fi dorit, dacă simte într-adevăr o atracție față de Anamaria, să fi lăsat un mesaj în care să îmi spună că aici a realizat că nu poate să fie bărbatul pe care eu mi-l doresc și că vrea să își trăiască viața în modul lui, nu să văd aceste imagini. Totuși, mă bucur că s-a apropiat de o persoană care e exact ca mine, așa cum a zis, adică nu a căutat mai mult. Înseamnă că nu-i lipsea nimic acasă și că nu e o problemă la mine, ci la el. Nu o să fac nimic oficial, deoarece văd că încă are rețineri de a se săruta”, a mai transmis Simona. 

Claudiu s-a sărutat cu Anamaria, la Insula iubirii – 7 august 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Claudiu s-a sărutat cu Anamaria, la Insula iubirii – 7 august 2024 

În timp ce Simona vedea aceste imagini, Claudiu se distra în club, continuând jocul seducției cu Anamaria. Nu a durat mult și acesta a cedat și a dat frâu liber unei dorințe arzătoare.  

A început din nou cu jocurile pe care le face el, cu apropierea lui de fața mea, de gâtul meu, foarte senzual”, a relatat ispita la testimoniale. 

La un moment dat, Claudiu a întrebat-o pe Anamaria dacă i-a pus răbdarea la încercare. „Doar nu aș vrea să faci mișto de mine. Atât”, i-a spus ea. 

În câteva clipe după aceea, Claudiu a sărutat-o pasional.  

Atunci am simțit eu că este momentul și că merită să primească acel sărut. Și m-am simțit și eu hotărât să fac chestia asta. Trăiesc la maxim testul, astfel încât să îmi dau seama că sentimentele pe care le dezvolt aici sunt suficient de puternice încât să mă facă să uit de sentimentele pe care le aveam acasă”, a precizat Claudiu la testimoniale. 

După sărut, Claudiu s-a retras și i-a spus ispitei că testul s-a încheiat pentru el.  

Mi se pare că acest sărut stă să vină de ceva timp, așa că e binevenit. Sărută bine! După un sărut destul de lung, s-a retras și mi-a spus că pentru el testul s-a încheiat”, a transmis Anamaria. 

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton