Homepage  / Vedete româneşti

Claudia, reacție dură după ce a fost judecată că s-a despărțit de Bogdan. Ce s-a întâmplat după Insula iubirii 2023

Claudia, reacție dură după ce a fost judecată că s-a despărțit de Bogdan. Ce s-a întâmplat după Insula iubirii 2023
7

de Roxana Mirea,

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au plecat logodiți de la Insula iubirii 2023, sezonul 7. Totuși, după 3 luni după ce s-au încheiat filmările, aceasta s-a despărțit de Bogdan, iar fanii emisiunii au criticat-o aspru pentru decizia ei. Recent, Claudia a transmis un mesaj dur celor care îi blamează decizia de a pune punct relației cu Bogdan.  

Claudia, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Insula iubirii 2023 

În marea finală a show-ului Insula iubirii 2023, de la Antena 1, Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Claudia, iar ea a acceptat. La scurt timp după ce s-au întors în țară, ea a pus punct relației. Fanii emisiunii au judecat-o pentru decizia ei, iar ea a transmis un mesaj acid pe Instagram despre întreaga situație.  

Bună oameni frumoși! Acum că s-a terminat emisiunea voi scrie câteva rânduri și va fi ultima oară când eu voi vorbi despre fosta mea relație. Nu trebuie să mă justific și nici să dau explicații cuiva. Cine a vrut să înțeleagă, a înţeles, cine nu, nu mă interesează, pentru că nimeni nu a trăit în locul meu, nimeni nu știe dacă eu am suferit, nimeni nu știe dacă eu am căzut în depresie. Dacă nu plâng în fața voastră, daca nu fac pe victima, asta nu înseamnă că nu am suferit. Dacă nu credeam în acea relație și nu iubeam nu aș fi făcut pasul acela de a abandona totul pentru acea relație, asta înseamnă că durerea m-a călit de-a lungul anilor și m-a învățat să cad pentru a mă ridica mai puternică, deoarece viața este făcută și din suferință. Tocmai suferința este partea care ne întărește”, a scris antrenoarea de fitness pe InstaStory. 

claudia-dupa-ce-s-a-despartit-de-bogdan-de-la-insula-iubirii-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bogdan de la Insula iubirii 2023 are o nouă iubită 

În continuare, Claudia a spus că ea și Bogdan au rămas în relații bune după despărțire. În plus, ea a dezvăluit că acesta are acum o altă iubită.   

„Relația mea, așa cum ați văzut, s-a terminat, au trecut aproape 7 luni de la despărțirea noastră. Am rămas în raport bun, a rămas respectul și stima dintre două persoane care s-au iubit și au împărțit bune și rele. Bogdan este bine în momentul de față, chiar are o nouă „iubita”, deci este foarte bine. Stați liniştiți, Bogdan va râmâne mereu o persoană căreia îi voi vrea binele întodeauna și dacă va avea vreodată nevoie de mine voi fi acolo, exact așa cum am făcut-o și până acum”, a mai adăugat ea. 

Pe această cale vreau să mulțumesc public familiei mele, care m-a susținut întotdeauna, indiferent de decizie. Vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care m-au susţinut de la început până la sfârșit. Mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu, pentru mesajele minunate pe care le primesc în fiecare zi, pentru îmbrățișările pe care mi le oferiți în fiecare zi sau pur și simplu pentru o fotografie sau câteva cuvinte schimbate, pentru că mă stimați și îmi înțelegeți deciziile fără să judecați. Iar acelor persoane care judecă le spun doar atât: vă mulțumesc, deoarece am învățat că așa ca voi nu vreau să fiu niciodată. Vă îmbrăţişez cu drag pe toți”, a mai transmis Claudia, după finala Insula iubirii 2023.  

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton