; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Claudia Pavel aeroport

Claudia Pavel, primele declarații la întoarcerea din Republica Dominicană, dupa experiența „Exatlon”

09 February 2018

Claudia Pavel, cea de-a doua eliminată din echipa Faimoșilor de la „Exatlon', a ajuns în țară, teribil de emoționată la întâlnirea cu cei dragi. Cu zâmbetul pe buze și încărcată de cadouri pentru fiul ei, Noah, Claudia a povestit cum a perceput aceasta experiență unică pentru ea.

„Am trăit în niște condiții extrem de dificile, dar aș lua-o oricând de la capăt. A meritat fiecare rană, fiecare suferință îndurată. Mi-a fost dor de cei de acasă… Eram 10 oameni aruncați în junglă, fără acces la informație, la telefon… A trebuit să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ne ajutăm în situații dificile, să ne găsim calmul, liniștea, în privirea celui din fața noastră. Toate astea ne-au unit și ne-au făcut să devenim o familie adevărată. M-am legat de toată lumea, ca în orice familie au mai fost și divergențe, dar, în final, există iubire pentru fiecare din membrii mele din Republica Dominicană. Am suferit, am cântat, am râs, am plâns împreună și ne-am apropiat unii de alții…', a povestit aceasta, cu ochii în lacrimi.

 Vezi galeria foto >

 Deși urmărită de numeroase ghinioane în privința sănătății, Claudia spune că s-a imunizat și s-a întors și mai puternică dupa această experiență.

“Am fost singura din echipă care nu a făcut un sport de performanță. Pentru mine a fost o onoare să am colegi care sunt campioni olimpici, mondiali, europeni.”, a adăugat Claudia Pavel.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare