TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Claudia Pavel aeroport

Claudia Pavel, primele declarații la întoarcerea din Republica Dominicană, dupa experiența „Exatlon”

9 February 2018

Claudia Pavel, cea de-a doua eliminată din echipa Faimoșilor de la „Exatlon”, a ajuns în țară, teribil de emoționată la întâlnirea cu cei dragi. Cu zâmbetul pe buze și încărcată de cadouri pentru fiul ei, Noah, Claudia a povestit cum a perceput aceasta experiență unică pentru ea.

„Am trăit în niște condiții extrem de dificile, dar aș lua-o oricând de la capăt. A meritat fiecare rană, fiecare suferință îndurată. Mi-a fost dor de cei de acasă… Eram 10 oameni aruncați în junglă, fără acces la informație, la telefon… A trebuit să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ne ajutăm în situații dificile, să ne găsim calmul, liniștea, în privirea celui din fața noastră. Toate astea ne-au unit și ne-au făcut să devenim o familie adevărată. M-am legat de toată lumea, ca în orice familie au mai fost și divergențe, dar, în final, există iubire pentru fiecare din membrii <familiei> mele din Republica Dominicană. Am suferit, am cântat, am râs, am plâns împreună și ne-am apropiat unii de alții…”, a povestit aceasta, cu ochii în lacrimi.

 Vezi galeria foto >

 Deși urmărită de numeroase ghinioane în privința sănătății, Claudia spune că s-a imunizat și s-a întors și mai puternică dupa această experiență.

“Am fost singura din echipă care nu a făcut un sport de performanță. Pentru mine a fost o onoare să am colegi care sunt campioni olimpici, mondiali, europeni.”, a adăugat Claudia Pavel.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...