Homepage  / Vedete româneşti

Claudia Pătrășcanu, victorie în instanță împotriva lui Gabi Bădălău: „Am avut șansa să plâng de bucurie!”

Claudia Pătrășcanu, victorie în instanță împotriva lui Gabi Bădălău: „Am avut șansa să plâng de bucurie!”
13

de Cristina Țapu,

Claudia Pătrășcanu, o nouă victorie în instanță împotriva lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a câștigat în instanță dreptul de a apărea la televiziune alături de copiii săi, în ciuda interdicției impuse de fostul soț, Gabi Bădălău, tatăl băieților. La aflarea veștii din partea avocatului, vedeta a fost copleșită de emoții și a plâns de bucurie, conform propriilor spuse.

Claudia Pătrășcanu, victorie împotriva lui Gabi Bădălău

Cel care a dat vestea că vedeta va putea apărea la televizor alături de fii săi a fost chiar avocatul Claudiei, Adrian Cuculis. „Claudia Pătrășcanu câștigă procesul de ordonanță presedințială cu Gabriel Bădălau. Instanța ne-a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui și le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show. Amintesc faptul că, deși G. Bădălau a susținut în mod neadevărat că se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni pentru că nu dorește să fie expuși, noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copia apărea în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori”, a declarat avocatul Claudiei, conform Click!

claudia-patrascanu-si-a-cumparat-un-apartament-in-bucuresti-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

La scurt timp după anunțul făcut de Adrian Cuculis, Claudia a transmis un mesaj pe pagina contului personal de Instagram în care și-a exprimat mulțumirea față de verdictul oferit de către instanță.

„Astăzi, cu sprijinul și implicarea sinceră a dumnealui am avut șansa să plâng de bucurie, să am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei, să-i sprijin și să le ofer același timp, afecțiune și iubire din mediul nostru cel mai frumos.! Ps: Dumnezeu lucrează prin oameni!”, a transmis Claudia.

Afaceriștul a pierdut procesul în fața cântăreței și a hotărât să nu depună apel, dorind să pună capăt oricărui conflict cu vedeta. Gabi Bădălău a declarat că decizia de a renunța la apel a fost, din partea lui, un gest de bun-simț.

Nu mai fac, Chiar astăzi mi-am anunțat avocații și am spus că nu vreau să fac. Vreau să fie din partea mea un semn de bun simț, de liniște, de pace. Am văzut declarația domnului avocat, citată și de Claudia, că a plâns de fericire că a câștigat. Dacă domnul judecător a decis că interesul suprem al copiilor e să apară la televizor, foarte bine, îi urez succes”, a declarat Gabi Bădălău, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat un apartament în Capitală, deși locuiește în Constanța

După ce anul trecut și-a construit casa visurilor sale în Constanța, Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă achiziție importantă.

Vedeta și-a cumpărat un apartament cu trei camere în București. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a luat această decizie pentru a avea un loc în care să stea atunci când ea și copiii vin în București. Cu toate acestea, vedeta spune că nu are de gând să se mute în Capitală. 

Sursă foto: Instagram Kanal D

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton