Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Claudia Pătrășcanu, vacanță cu probleme neașteptate. „Vai de capul meu ce am pățit”

Claudia Pătrășcanu, vacanță cu probleme neașteptate. „Vai de capul meu ce am pățit”
8

de Redactia Tvmania

Claudia Pătrășcanu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate după ce a plecat în vacanță, în Antalya, alături de cei doi copii ai săi. Vedeta a dezvăluit cu ce situație s-a confruntat și ce soluție a găsit pentru a se recupera.

Claudia Pătrășcanu s-a dus recent în vacanță alături de cei doi băieți ai săi în Antalya. Însă chiar din prima zi de concediu, vedeta a avut nevoie de spitalizare.

Aceasta a așteptat mult timp această vacanță, petrecută într-un resort de lux. Din păcate, în loc să se bucure de peisaj și să se odihnească, aceasta a ajuns de urgență la spital.

Ce a pățit Claudia Pătrășcanu în vacanța din Antalya

Claudia Pătrășcanu a avut mari dureri la nivelul timpanului. Se pare că timpanul artistei s-a fisurat, tocmai din acest motiv având nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Pentru că nu a dorit să strice vacanța copiilor, aceasta a încercat după noaptea petrecută la spital să se bucure de frumusețea Turciei.

„Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu. Am stat în spital aici, în Antalya. Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, nici copiilor. Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică. Nu vreți să știți că imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea, cred că de la presiunea din zbor mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya.

claudia-patrascanu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună (…) M-au pus imediat pe antibiotic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile o să iau, dar sunt bine”, a povestit Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și-a încheiat recent vacanța. Vedeta și copiii săi s-au întors în Constanța duminică. Aceasta s-a mutat recent în casă nouă, fiind una din realizările sale cele mai mari din ultimii ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton