Homepage  / Vedete româneşti

Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că s-a logodit cu noul iubit. „Încă mai cred în căsătorie”

Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că s-a logodit cu noul iubit. „Încă mai cred în căsătorie”
7

de Roxana Mirea,

Claudia Pătrășcanu este în culmea fericirii! Cântăreața are un nou iubit și a dat de înțeles că a fost deja cerută în căsătorie. Chiar dacă a trecut printr-un mariaj eșuat cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că încă mai crede în căsătorie.

Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că s-a logodit

Claudia Pătrășcanu are un nou iubit și a dat de înțeles că a fost deja cerută în căsătorie. De data aceasta, cântăreața își dorește să fie mai discretă cu privire la viața amoroasă, după ce a trecut deja printr-o căsnicie eșuată, cu Gabi Bădălău, împreună cu care are doi copii.

Vedeta a surprins pe toată lumea când a publicat o imagine în care iubitul ei o ține de mână, iar ea are pe inelar un inel cu diamante. „Da sau nu”, a scris cântăreața alături de poza respectivă. Totuși, vedeta nu a confirmat vestea în mod oficial.

N-am să fac din viața mea privata și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu a mai spus că băieții ei au încurajat-o și i-au spus că trebuie să-și refacă viața. Băieții i-au spus că își mai doresc un frățior.

Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

claudia-patrascanu-a-dat-de-inteles-ca-s-a-logodit-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Claudia Pătrășcanu mai crede în căsătorie

Claudia Pătrășcanu a scris pe rețelele sociale un mesaj în care a mărturisit că încă mai crede în iubire, dar și în căsătorie.

„Și, totuși, încă mai cred în iubire!

După o despărțire, după o dezamagire, îți șoptești: „Gata! Mi-a ajuns! Nu mai vreau sa mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!”

Și îți urmezi planurile, până la un moment dat când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început. Îți este teamă, dar încerci… și riști… din nou. Pentru că știi că există două variante: să pierzi sau să câștigi. Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație.

Uneori pierzi, alteori câștigi… însă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață… care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta.

Mi-am dat seama că încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton