Homepage  / Vedete româneşti

Claudia Iosif nu mai vrea să fie asociată sub nicio formă cu Dorian Popa, fostul iubit. Singurul lucru care îi mai leagă

Claudia Iosif nu mai vrea să fie asociată sub nicio formă cu Dorian Popa, fostul iubit. Singurul lucru care îi mai leagă
11

de Roxana Mirea,

Claudia Iosif, cunoscută în mediul online drept Babs, nu mai vrea să fie asociată sub nicio formă cu fostul ei iubit, Dorian Popa. Aceasta a declarat că este timpul ca fiecare să își vadă de viața lui. Pe de altă parte, mai există un singur lucru care îi leagă. Iată despre ce este vorba. 

Claudia Iosif a rupt orice legătură cu Dorian Popa 

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Claudia Iosif, cunoscută publicului sub numele de Babs, nu mai vrea ca numele ei să fie asociat cu cel al fostului iubit. Cei doi nu s-au mai văzut din luna martie, de când și-a mutat atelierul de haine, care avea sediul la vila artistului. 

Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit”, a declarat Babs pentru cancan.ro. 

Claudia Iosif, despre despărțirea de Dorian Popa  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ce îi mai leagă pe Dorian Popa și Babs 

Pe de altă parte, Dorian Popa și Babs mai au un singur lucru care îi leagă. Este vorba despre cățelul lor, celebrul Cheluțu. Ambii sunt foarte atașați de cățel, așa că cei doi dețin „custodia comună”. Cheluțu este dus de la un domiciliu la altul prin intermediul mesajerei. În acest mod, Dorian Popa și fosta iubită nu se întâlnesc. 

„Cheluțu vine la mine prin menajeră. Fiecare îl ia în funcție de program. Eu sunt foarte fericită și împlinită acum, nu mă mai uit în trecut. Și el e sigur fericit și îi doresc numai bine. Nu știu dacă e cu cineva, nu-i treaba mea. În ceea ce mă privește, nu mă văd mireasă și cu familie, dar nu știi ce-ți aduce viața. Nu iubesc în acest moment”, a adăugat aceasta. 

Claudia Iosif, despre despărțirea de Dorian Popa 

Claudia spune că nu a existat un motiv real de despărțire, doar că mai multe probleme și-au pus amprenta asupra cuplului pe care îl formau.  

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el.  

Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs pentru Cancan. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton