Homepage  / Vedete româneşti

Claudia Iosif a rupt tăcerea despre despărțirea de Dorian Popa. „Asta ne-a afectat ca relație”

Claudia Iosif a rupt tăcerea despre despărțirea de Dorian Popa. „Asta ne-a afectat ca relație”
10

de Roxana Mirea,

Claudia Iosif, cunoscută și sub numele de Babs, a făcut primele declarații despre despărțirea de Dorian Popa. Aceasta a mărturisit care au fost motivele care i-au făcut să pună punct relației. Cei doi erau împreună de 11 ani de zile. 

Claudia Iosif, despre despărțirea de Dorian Popa 

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Recent, Babs a făcut primele declarații despre despărțirea lor. Ea a mărturisit că nu l-a uitat pe vlogger, cum nici el nu a uitat-o pe ea, însă relația lor de iubire devenise imposibilă. Claudia spune că nu a existat un motiv real de despărțire, doar că mai multe probleme și-au pus amprenta asupra cuplului pe care îl formau. 

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el. 

Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs pentru Cancan

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem amândoi viața. De aceea am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă. Dar ambii îl avem și-l împărțim pe Cheluțu. Oamenii se mai și despart, asta e”, a completat aceasta. 

Claudia Iosif, despre despărțirea de Dorian Popa  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Dorian Popa, despre despărțirea de Claudia Iosif 

Acum câteva luni, Dorian Popa a fost invitat la podcastul „Gând la gând cu Teo Trandafir”, unde a făcut declarații și despre despărțirea de Babs. Artistul a mărturisit că nu mai există cale de împăcare. Dorian a spus că a suferit din cauza despărțirii, dar este conștient că timpul vindecă rănile.   

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”, a declarat Dorian Popa.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton