; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Claudia Alvarez mic

Claudia Alvarez, din „Până la capătul lumii”, se mărită la toamnă

17 August 2016

Actriţa Claudia Alvarez (34 de ani) şi producătorul Billy Rovzar (39 de ani) sunt împreună de patru ani şi au decis, la începutul acestui an, să se căsătoarească. Mai mult, Claudia a primit inelul de logodnă la sfârşitul lui ianuarie şi chiar a avut petrecerea de burlăciţe la Ibiza după terminarea filmărilor la telenovela „Simplemente Maria'.

Claudia Alvarez

Toate bune şi frumoase doar că cererea în căsătorie nu fusese una ca la carte. Aşa că Billy s-a gândit să-i facă o surpriză Claudiei şi weekendul trecut i-a organizat o petrecere de logodnă, la care a invitat membrii familiei şi prietenii apropiaţi.

billy1

„Tu eşti cel mai bun bărbat pe care Dumnezeu mi l-ar fi putut scoate în cale. Te iubesc!', a scris Claudia, cu această ocazie, pe contul ei de Instagram.

billy2

Cei doi vor face nunta pe 19 noiembrie, în Punta Mita, Nayarit, Mexic, iar rochia de mireasă a Claudiei va fi realizata de designerul Alexia Ulibarri, spun cei de la tvnotas.com.mx. Billy se află la al treilea mariaj. El a mai fost căsătorit cu actriţa Sara Maldonado, dar şi cu Fernanda Gamboa, cu aceasta din urmă având doi copii.

Pe Claudia o puteţi vedea, în prezent, la Acasă în telenovela „Până la capătul lumii' în rolul Alexa Ripoll Bandy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare