Homepage  / Seriale româneşti

Clanul, episodul din 23 octombrie 2023. Tudor a fost ridicat de mascați chiar în fața mamei lui

Clanul, episodul din 23 octombrie 2023. Tudor a fost ridicat de mascați chiar în fața mamei lui
4

de Roxana Mirea,

Luni seară, la Pro TV, este difuzat un nou episod din serialul „Clanul”, sezonul 3. Iată un rezumat cu ce urmează să se întâmple în noul episod al serialului românesc, difuzat pe 23 octombrie 2023. 

Clanul, sezonul 3 – episodul din 23 octombrie 2023 

Tătuțu` a fost arestat, iar lucrurile în Clanul scapă de sub control: „Trebuie să găsim un om care să-i țină locul lui tătuțu!”, va spune Tudor. Însă nu va avea timp să facă prea multe mișcări pentru că cei din brigadă sunt pe urmele lui: „Îl arestezi pe Tudor Achim. Mi-l aduci în cătușe”. Ce se va întâmpla și cine va mai afla că Tudor este, de fapt, cârtiță în clan, aflăm diseară, de la 20:30. 

O să-mi torn toată benzina pe mine și o să-mi dau foc, cu voi aici de față, care mi-ați luat mie băiatul”, va spune Luminița, în centrul poliției, după ce Tudor a fost ridicat de mascați chiar din mijlocul unei îmbrățișări cu mama lui.  

Clanul, episodul din 23 octombrie 2023. Miciunile și trecutul vin cu putere peste prezentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Și David se află în pericol: „Proastă mutare ai făcut, nu am cum să ți-l dau. E la arest: și el, și nevastă-sa. Dușmanul tău e arestat pe acuzație gravă: crimă. E momentul să te oprești. Câți oameni o să rănești și ce câștig ai din asta?”. Cine vrea să-i facă rău și care va fi parcursul lui David, vedem în câteva ore.  

„E lumea bănuitoare numai de rău, nu mai ai nicio bucurie să faci bine. Eu acum de tine zic: ți-am salvat curu, nici mulțumesc, nici nimic. Te-am salvat, te duceai ca bolovanu la vale cu Tătuțu`, înfundai pușcăria. Ca gabor, în pârnaie, nu apuci anul viu. Uite de asta te-am salvat că numai eu știu cât ai pătimit în viețișoara asta a ta și era păcat să mai și mori în pușcărie”, cine îi va spune asta lui David, aflăm în Clanul. 

Nu ratați un nou episod din CLANUL, diseară, de la 20:30. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton