; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

House of Cards

Claire Underwood ar putea fi următorul personaj-cheie al sezonului șase din „House of Cards”?

07 November 2017

Personajul Frank Underwood (Kevin Spacey) va fi omorât în sezonul șase din „House of Cards – Culisele puterii'? Asta ar fi una dintre pistele prin care serialul ar putea fi salvat din scandalul sexual în care l-a băgat acuzațiile aduse actorului Kevin Spacey.

 

Ce se va alege de Frank Underwood în sezonul șase din „House of Cards'? În weekend, am aflat că Kevin Spacey nu va mai juca în serialul de la Netflix, iar știrea are repercusiuni asupra scenariului. Ne amintim că filmările începuseră deja.

După „Variety', una dintre variante, și probabil cea mai simplă și la îndemână, este aceea a omorârii lui Frank Underwood și crearea unui sezon în care soția sa, Claire Underwood, interpretată de Robin Wright, să devină vioara întâi. Actrița Jessica Chastain a scris dealtfel pe rețelele de socializare: „Se poate ca Robin Wright să aibă rolul principal în @HouseofCards? Suntem gata pentru asta'.

În același timp, acuzațiile împotriva lui Kevin Spacey continuă să curgă. Trei noi mărturii au apărut, după cum a aflat „BuzzFeed', printre victime numărându-se și membri a-i echipei „House of Cards'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare