Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lewis şi Danes se calcă pe nervi la filmările Homeland

Lewis şi Danes se calcă pe nervi la filmările “Homeland”

8 July 2013

Platourile serialului „Homeland' nu mai sunt ce-au fost, scrie „The National Enquirer'. Tabloidul a aflat din surse apropiate serialului că protagoniştii Claire Danes (34 de ani) şi Damian Lewis (42 de ani) nu se mai înţeleg deloc şi chimia dintre ei a dispărut complet, aşa că filmările din Carolina de Nord sunt extrem de tensionate.

„Claire şi Damian s-au înţeles bine în primele două sezoane, dar în ultima vreme s-au călcat reciproc pe nervi şi încă cum… Ea a devenit mamă şi e stresată. Nu vrea decât să-şi filmeze scenele şi să se întoarcă la micuţul Cyrus. Dar Damian nu are nici o grijă, glumeşte mereu cu echipa de filmare şi îşi face poze cu localnicii.

Şi asta a cauzat tensiuni între el şi Claire. E ironic: multă lume s-a îndrăgostit de serial graţie chimiei dintre Claire şi Damian. Poate că e bine că personajele lor nu au atât de multe scene împreună în acest sezon, pentru că nu se mai înţeleg deloc bine acum', a povestit sursa.

În al treilea sezon din „Homeland', Brody (Damian Lewis) este vânat de CIA, bănuit fiind de atacul terorist din seria a doua.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare