Homepage  / Știri

Actorul turc Civan Canova, Rahmi din „Furtună pe Bosfor”, a murit la 67 de ani. Ce se știe despre cauza decesului

Actorul turc Civan Canova, Rahmi din „Furtună pe Bosfor”, a murit la 67 de ani. Ce se știe despre cauza decesului

de Andra Stana,

Actorul turc Civan Canova s-a stins din viață.  Interpretul lui Rahmi din serialul ”Furtună pe Bosfor”, care a fost difuzat în trecut la Kanal D, s-a stins din viață la 67 de ani.

A murit Civan Canova, Rahmi în serialul „Furtună pe Bosfor” de pe Kanal D

O veste sfâșietoare și șocantă a venit din partea industriei de divertisment din Turcia. Celebrul actor, dramaturg și regizor de teatru turc, Civan Canova s-a stins din viață la 20 august 2022. Moartea sa a fost anunțată de actrița Esra Dermancolu, scrie kiddaan.com.

„Prieteni, am pierdut cea mai caldă persoană care m-a atins cel mai mult în această viață. Plimbă-te în pace, iubitule, poate ne mai întâlnim undeva, cândva. Este o veste foarte tristă. Am vrut să-i anunț pe cei dragi și pe fanilor tăi aici.”,  a scris actrița Esra Dermancolu pe pagina sa de Instagram.

Dispariția veteranului actor turc Civan Canova a întristat întreaga țară

Fanii lui Canova sunt în stare de șoc după ce a apărut vestea morții sale. Civan a fost spitalizat în ultimele câteva luni după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. El s-a luptat foarte mult timp cu cancerul pulmonar, dar în cele din urmă și-a pierdut viața la vârsta de 67 de ani.

Cu trei săptămâni înainte de moartea sa, Civan a postat și un videoclip pentru fanii și prietenii săi pe contul său de instagram. În videoclip, el poate fi văzut purtând o mască de oxigen și având o stare de sănătate precară. El a făcut un update despre starea sa de sănătate, ceea ce a frânt inimile fanilor săi.

Civan Canova a fost fiul regizorului turc Mahir Canova. Și-a început cariera de actor debutând în cinematografie în filmul lui Yılmaz Güney, Arkadaș, în 1974. În același an, Civan s-a înscris la Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat din Ankara. În 1978, s-a alăturat echipei Teatrelor de Stat din Turcia. Civan a fost căsătorit cu actrița Açelya Akkoyun, mai scrie sursa citată.

Ahmet Civan Canova, cunoscut în mod obișnuit sub numele de Civan Canova, a fost un foarte faimos actor turc de cinema și televiziune, scenarist, dramaturg și regizor de teatru.

Canova a devenit cunoscut publicului din România prin intermediul rolului lui ”Rahmi” în serialul fenomen de la Kanal D „Furtună pe Bosfor”. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton