; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“City Girl Diaries” are premiera la The Style Network, pe 17 septembrie

09 September 2013

Televiziunea The Style Network descoperă visele din marele oraş, alături de prietenele din “City Girl Diaries”, un nou show care are premiera marți, 17 septembrie, la ora 21.15.

Cinci tinere de 30 şi ceva de ani talentate, frumoase şi prietene foarte bune îi vor duce pe telespectatori într-o călătorie prin vieţile lor trăite pe repede-înainte în New York. Vieţi care includ sesiuni epice de bârfe între fete, necazurile pe care le au la întâlniri, tumultuoasele lor vieţi amoroase şi carierele care le consumă tot timpul.
Aceste femei sunt inseparabile, la bine şi la greu, în ciuda personalităţilor lor diferite şi a meseriilor care le ocupă tot timpul. Împreună trec peste situaţii dificile, revederea unor prieteni vechi şi tot împreună au parte de noi începuturi.

Leigh Rossini este PR pentru cel mai la modă salon din Manhattan, „The Louis Licari Group'. Leigh este şefa şi la muncă, şi acasă. După ce a devenit recent mamă, Leigh s-a trezit la o încrucişare de drumuri. Trebuie să înveţe să păstreze echilibrul între statutul de mamă iubitoare, cel de iubită înţelegătoare şi de femeie de afaceri hotărâtă. Deşi Leigh îi mai calcă uneori pe bătături pe cei din jur, ea este liantul care menţine grupul de prietene laolaltă.

Marianne Garvey a devenit prietenă cu Leigh după ce s-au cunoscut din întâmplare, când amândouă mergeau cu bicicletele pe Podul Brooklyn. Marianne este Regina Bârfei din New York. Înainte de a lucra ca redactor la ziarul „Daily News' din New York, a fost editor la „In Touch' şi „Page Six'. Marianne are o carieră de succes în jurnalism şi vrea să îşi îndeplinească visul de o viaţă: acela de a face stand-up comedy.

Leila Shams şi Leigh au crescut împreună şi, 20 de ani mai târziu, sunt în continuare prietene foarte bune. Leila este fashion designer şi creaţiile ei unice au fost purtate de Vanessa Hudgens, Ke$ha, Nicki Minaj, Fergie şi Kim Kardashian, au apărut în reviste ca „Elle' şi „Marie Claire' şi pe numeroase bloguri de modă. Momentan, lucrează ca director de design pentru Buffalo David Bitton, dar speră să poată într-o zi să-şi pună pe picioare propria linie vestimentară.

Kelly Brady lucrează în publicitate şi speră să-şi ducă agenţia de PR, „Brandsway Creative', la următorul nivel. Printre clienţii ei se numără supermodelele Jessica White şi Julie Henderson, dar şi celebrele restaurante new york-eze „The Dalloway', „The Stand Restaurant' şi „Georgica' (din zona Hamptons). În plus, agenţia ei se ocupă de evenimente caritabile, pentru clienţi ca „The Doe Fund', „Jacobs Cure' şi „The National Urban Technology Center'. Legătura ei strânsă cu Marianne s-a format cu ani în urmă, când i-a propus acesteia subiecte pentru „Page Six'. De atunci, relaţia lor şi cariera lui Kelly au evoluat mult.

Raina Seitel este un jurnalist laureat cu Emmy, momentan corespondent de divertisment şi lifestyle pentru mai multe producţii media, ca New York Live (de la NBC) şi Naughty But Nice with Rob Shuter (de pe postul de televiziune AXSTV). Raina şi Leigh s-au împrietenit după ce, ani de zile, cea dintâi şi-a aranjat părul la Salonul Louis Licari. A divorţat recent şi îşi creşte singură copilul, aşa că Raina trebuie să îmbine viaţa de părinte cu o carieră care o ţine ocupată şi statutul de femeie singură în New York-ul contemporan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare