; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Citeşte în TVmania de luni, 24 ianuarie!

21 January 2011

Scandalul cu Leo de la Strehaia s-a lăsat cu urmări pentru Daniela Crudu, care a fost îndepărtată de la ’Neatza cu Răzvan şi Dani',  dar va fi, de lunea viitoare, asistenta lui Capatos la Un show păcătos'. Crudu declară însă, în TVmania' de luni, 24 ianuarie, că transferul e o evoluţie pentru mine'.
.
Cadoul de Moş Nicolae' de la Leo de la Strehaia pentru Daniela Crudu –10 mii de euro care, potrivit celor doi, nu s-au materializat în ce v-aţi aştepta – a transformat începutul noului an într-o telenovelă halucinantă.  SMS-urile în care Crudu i-ar fi dezvăluit lui Leo că i-a plătit pe colegul Răzvan Simion, de la Neaţa cu Răzvan şi Dani', şi pe producătoarea emisiunii pentru a nu fi dată afară  i-au pus pe jar pe prezentatorii matinalului.

Crudu a negat acuzaţiile, dar, până la urmă, a părăsit show-ul marţea trecută, urmând să revină luni ca asistentă la emisiunea nocturnă a lui Dan Capatos la Antena 1.

Dacă nu era scandalul, poate nu era nici transferul. E o evoluţie pentru mine. Am 21 de ani, e normal să greşesc, dar fac greşelile pe pielea mea – dacă nu le faci acum, atunci când?', a comentat Daniela Crudu, pentru TVmania', uluitoarea mişcare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare