; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan caută “gazda perfectă” la “Cireaşa de pe tort”

19 September 2013

Cireaşa de pe tort revine cu un nou sezon, la Prima TVDiseară, de la 20.30, Horia Vîrlan începe un nou sezon Cireaşa de pe tort', la Prima TV.

Al unsprezecelea sezon al îndrăgitei emisiuni aduce noi provocări pentru participanţi, fiecare săptămână având o tematică. Fie că este vorba de Nunta la români', Săptămâna cu ingrediente impuse' sau Săptămâna grătarului', concurenţii trebuie să dea dovadă de imaginaţie şi îndemânare.

În fiecare săptămână, de joi până duminică, telespectatorii intră în casele vedetelor, pentru a le urmări pas cu pas în această aventură culinară. Totul se petrece sub privirea ageră a maestrului Horia Vîrlan care, nici în acest sezon, nu iartă nimic!

Cine sunt cele patru gazde

Telespectatorii vor însoţi VIP-urile autohtone la cumpărături, îşi vor urmări favoriţii gătind şi vor descoperi care sunt ultimele subiecte de conversaţie la cină. Dintre patru vedete, una singură este Gazda Perfectă'.

Tema primei săptămâni este Ospăţ de nuntă', iar maestrul Vîrlan face comentarii spumoase pe marginea prestatiei celor patru gazde: Marian Cleante, Elena Merişoreanu, Ionuţ Galani şi Laura Lavric.

Vedetele acestei săptămâni sunt hotărâte să-l impresioneze pe maestru cu preparate alese. Patru nunţi, cu specific ardelenesc, bucovinean, grecesc şi ţigănesc, vor fi redate respectând tradiţiile locale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare