; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine vrea hainele lui Robert Pattinson?

12 March 2010

Hainele pe care Robert Pattinson (23 de ani) le-a purtat pe platourile de filmare ale peliculei „Aminteşte-ţi de mine' („Remember Me' în original, de astăzi şi pe marile ecrane de la noi) vor fi scoase la licitaţie, anunţă digitalspy.co.uk.

Printre articolele vestimentare se numără un costum Prada, câteva perechi de sandale şi un tricou. Acestea vor fi vândute alături de alte haine şi obiecte de recuzită, folosite în filme precum „The Blind Side', „Resident Evil', „Youth in Revolt' şi „An bisect'.

Licitaţia a fost programată pentru data de 13 martie şi va avea loc pe site-ul icollector.com, o parte din veniturile realizate urmând să ajungă la Fundaţia Industriei de Divertisment (Entertainment Industry Foundation).

În „Aminteşte-ţi de mine', Robert Pattinson, celebru pentru rolul vampirului Edward Cullen din seria „Amurg', interpretează un tânăr marcat de sinuciderea fratelui său. Viaţa personajului se schimbă însă după ce o cunoaşte şi se îndrăgosteşte de Ally (Emilie de Ravin, „Lost: Naufragiaţii').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare