; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor 3

Cine vine la prima ediţie din acest sezon “O dată-n viaţă”

10 October 2013

Iuliana Tudor - 2013“O dată-n viaţă” revine, de diseară, la TVR 1, iar Iuliana Tudor şi echipa sa promit un sezon 12 cu acelaşi divertisment de calitate ca până acum.

Membrii echipei naţionale de fotbal a artiştilor vor invada, diseară, Studioul 1 al Televiziunii Române, susţinuţi de o galerie pe măsură. Se vor strădui să le ţină piept, în competiţia amicală de la “O dată-n viaţă”, Paula Seling şi Nico.

Pentru ca talentul invitaţilor să fie pus în valoare la maximum, ei beneficiază de suportul unor interpreţi de muzică populară: Dinu Iancu Sălăjanu face echipă cu Nico, Maria Ciobanu o îndrumă pe Paula Seling, iar băieţii din Naţionala Artiştilor şi-au găsit profesoara care îi poate struni: Sofia Vicoveanca.

„Avem mari emoţii, pentru că suntem într-o altă zi de emisie, dar sunt sigură că publicul fidel ne va urma, aşa cum a făcut-o în toţi aceşti şase ani. Adevărul e că nu mai aveam răbdare până vineri, aşa că am hotărât să intrăm de joi în casele voastre', glumeşte Iuliana Tudor.

“O dată-n viaţă” va putea fi văzut, din această toamnă, joia, la aceeaşi oră, 21.00, la TVR 1. În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. Din acest sezon, trei tineri debutanţi vor avea şansa de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare