; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Golden globes

Cine va prezenta gala Globurilor de Aur în 2021

04 February 2021

Veste excelentă pentru fanii cuplului comic Tina Fey – Amy Poehler : actriţele vor prezenta din nou ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

Cele două revin în postura de gaze a galei, după 6 ani de când au prezentat ultima oară. O premieră de această dată, potrivit Variety, este faptulcă cele două vor prezenta evenimentul din 2 locuri diferite. Fey va transmite din The Rainbow Room (Rockefeller Center) din New York City, iar Poehler, din Beverly Hilton Hotel (California), locul obişnuit de desfăşurare a ceremoniei. 

Decizia de a fost luată de organizatori  şi producătorii Golden Globes, Dick Clark Prods., în contextul pandemiei.

 

Citește și: Nominalizări Globurile de Aur 2021: Lista completă

 

Tina Fey şi Amy Poehler au mai prezentat ceremonia de decernare a Globurilor de Aur în 2012 și ulterior în 2014 și 2015. 

Nu a fost încă anunţat modul în care vor participa la eveniment nominalizaţii şi prezentatorii premiilor. Ceremonia va fi transmisă live de NBC pe 28 februarie, de la ora 8 p.m. ET (luni, ora României 03:00).

În 2020, ceremonia a fost prezentată, pe 5 ianuarie, de actorul britanic Ricky Gervais şi a fost una dintre cele mai urmărite transmisiuni ale anului pentru NBC, cu o medie de 19,2 milioane de telespectatori.

Premiile sunt votate de un grup de 85 de jurnalişti, care scriu pentru publicaţii internaţionale, spre deosebire de Oscaruri, care sunt votate de aproximativ 8.500 de membri ai Academiei. Având în vedere diferenţa, Oscarurile deseori au fost influenţate de rezultatele Globurilor de Aur.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare