Homepage  / Vedete străine

Cine va moșteni averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon. Actorul a menționat clar cum va fi împărțită

Cine va moșteni averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon. Actorul a menționat clar cum va fi împărțită
12

de Cristina Țapu,

La scurt timp după moartea lui Alain Delon, au apărut în spațiul public informații despre moștenirea impresionantă a marelui actor. Iată cine va moșteni averea acestuia, estimată la 200 de milioane de euro.

Cine va moșteni averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon

La scurt timp după decesul actorului, au început să apară primele informații în spațiul public despre moștenirea lăsată de acesta, estimată la peste 200 de milioane de euro. Conform testamentului redactat de Alain Delon înainte de a muri, averea sa va fi împărțită între cei trei copii: Alain Fabien, Anouchka și Anthony, însă nu în mod egal.

Fiica sa, Anouchka, va moșteni jumătate din avere, în timp ce fiii săi, Alain-Fabien și Anthony, vor primi fiecare câte 25% din averea agonisită de starul francez, conform Capital.fr

„Legat de moștenire, lucrurile sunt foarte clare. Sora mea va primi 50% din toată averea tatălui meu. Fratele meu şi cu mine vom primi ceea ce se cheamă partea de rezervă, deci avem 25% fiecare”, menționa fiul cel mare al lui Alain Delon, în urmă cu mai multe luni.

alain delon 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De la începutul lunii ianuarie, cei trei copii ai starului francez sunt implicați într-un conflict intens, purtat atât în presă, cât și în instanțe, fiecare declarând că dorea să îl protejeze pe celebrul actor, a cărui sănătate se deteriorase după un accident vascular cerebral suferit în 2019.

Fiii actorului, Anthony (59 de ani) și Alain-Fabien (29 de ani), susțineau că sora lor, Anouchka (33 de ani), le manipula tatăl și ascundea presei adevărata stare de sănătate a acestuia, cu intenția de a-l muta în Elveția. În cel mai recent episod al acestui conflict, Anouchka Delon i-a dat în judecată pe frații săi pentru încălcarea vieții private, după ce o conversație dintre ea și tatăl lor a fost făcută publică.

Alain Delon s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultimii cinci ani

Ultimii ani ai vieții lui Delon au fost marcați de probleme de sănătate, inclusiv un accident vascular cerebral suferit în 2019. De altfel, în trecut, Alain Delon a vorbit despre dorința sa de a fi eutanasiat în cazul în care starea sa de sănătate se va degrata atât de mult încât să-i împovăreze pe cei dragi lui.

Copleșit de durere, Alain Delon declara, fără vreo reținere, că și-ar dori să renunțe la viață pentru a evita să devină o povară pentru cei din jur. Mai mult decât atât, medicii care l-au evaluat au ajuns la concluzia că acesta se confrunta cu stări depresive și se afla în incapacitatea de a lua decizii pentru propria persoană, gândirea fiindu-i afectată.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton