; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef   Proba celebrităţii

Cine va fi câştigătorul de la “MasterChef – Proba celebrităţii”

23 December 2013

În Ajun de Crăciun, telespectatorii Pro TV vor afla care este vedeta care își va trece în CV titlul de MasterChef. Pro TV difuzează astăzi, 23 decembrie, și mâine, 24 decembrie, de la 20.30, ultimele două ediții ale show-ului “€œMasterChef -€“ Proba celebrităţii'.

Vedetele rămase în concurs vor avea de trecut alte probe eliminatorii, din ce în ce mai solicitante, vor găti iarăși în aer liber, vor avea oaspeți în bucătăria MasterChef și, mai mult ca oricând, vor lupta pentru a câștiga marele titlu și recunoașterea celor trei jurați.

În ediția din 24 decembrie, proba finală a serii îi va aduce față în față pe ultimii trei concurenți rămași în luptă. Fiecare dintre ei va trebui să demonstreze nu doar cât de talentat este, ci și cât de mult a evoluat pe tot parcursul competiției și cât de mult merită titlul de MasterChef.

Anul acesta, vedeta câștigatoare a acestui sezon va primi jumătate din marele premiu în valoare de 50.000 de euro, urmând ca cealaltă jumătate să fie donată unei cauze nobile. Așa se face că vedeta care va câștiga “€œMasterChef -“ Proba celebrităţii' va primi jumătate din suma premiului, iar ceilalți 25.000 de euro vor oferi șansa la o viață mai bună prin educație timpurie celor 1300 de copii săraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil în Grădiniță, implementat de Asociația OvidiuRo în parteneriat cu autoritățile locale din 20 de comunități.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare