; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine va câştiga finala „Miss fata de la ţară”?

05 November 2010

Şase frumuseţi mioritice se confruntă în această seară, de la ora 20.30, pentru titlul de „Miss fata de la ţară' şi marele premiu de 10.000 de euro pus la bătaie de Prima Tv. Maria Chindriş si Raveicuţa Ţampau sunt la baraj, după ce au acumulat cele mai slabe rezultate în săptămânile de probe şi antrenamente de la Bucureşti, doar una dintre ele urmând să meargă mai departe.

.

După ce au fost supuse la şedinţe foto şi probe fizice, trimise la bucătărie, puse să vândă produse la Piaţa Universităţii, să danseze, să cureţe un ţarc etc., cele şase concurente ale emisiunii „Miss fata de la ţară' sunt pregătite pentru marea finală.

Înainte de toate, Maria Chindriş şi Raveicuţa Ţampau trebuie să treacă prin proba de baraj, iar câştigătoarea va merge mai departe în finală, alături de Mădălina Furdui, Floarea Bădiţa, Andreea Popovici şi Elena Odagiu.

Gina Pistol, Dana Savuica, Dan Bordeianu, Marcel Pavel, Mihai Mitoşeru şi Smiley, vedetele care le-au ales pe fete, nu mai acordă note, însă vor fi prezenţi în platou pentru a le susţine în faţa publicului.

Telespectatorii pot să voteze în favoarea concurentei preferate prin SMS la 1444 până la încheierea probei de baraj dintre Maria Chindriş şi Raveicuţa Ţampau.

Câştigătoarea finalei va primi 10.000 de euro şi un contract de reprezentare cu o agenţie de fotomodele.

Responsabili cu muzica vor fi Marcel Pavel, Alex Velea şi trupa Partizan.

.

Galerie foto cu pretendentele la titlu „Miss fata de la ţară':

Mădălina Furdui

Picture 1 of 6

Mădălina Furdui: Tânăra de 18 ani este din Bistra, judeţul Alba, şi a fost aleasă de Mihai Mitoşeru. A început să se gândească serios la o carieră în modeling după ce a intrat în competiţia „Miss fata de la ţară”. Este pasionată de arhitectură şi desenează în fiecare zi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare