Homepage  / Recomandări

Cine transmite România – Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024

Cine transmite România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
3

de Andra Stana,

Meciul România - Liechtenstein este ultimul amical al naționalei noastre înainte de Campionatul European din Germania, programat să înceapă pe 14 iunie. Iată ce post TV difuzează partida de vineri, 7 iunie.

UPDATE, 8 iunie 2024:

Cu Ianis Hagi căpitan în premieră, naţionala României nu a reuşit să câştige ultimul amical înainte de EURO. Ianis Hagi, Coman şi Mihăilă au ratat marile ocazii ale meciului, potrivit Antena 1.

Jucând în Ghencea, cu Ianis Hagi căpitan pentru prima oară la echipa naţională, tricolorii au pu presiune pe poarta oaspeţilor ȋncă de la startul partidei. Vasile Mogoş a trimis cu capul, în minutul 6, apoi portarul Buchel a scos şutul lui Racoviţan, în minutul 14, şi George Puşcaş a dat peste poartă o lovitură de cap şase minute mai târziu. Hagi a trecut pe lângă gol în minutul 31, iar Florinel Coman a încercat şi el poarta lui Buchel, în minutele 44 şi 45+4.

FOTBAL – AMICAL – ROMANIA – LINCHESTEINIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Însă balonul nu a intrat în plasă şi la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Ocaziile au continuat și ȋn repriza secundă prin șutul periculos al lui Hagi din minutul 55, dar și al lui Mihăilă, din minutul 82. Portarul oaspeţilor a reţinut şi şutul lui Man, din minutul 85, apoi jucătorii lui Iordănescu nu au mai creat nici o ocazie clară de gol bifând al patrulea meci consecutiv fără victorie şi al doilea fără gol marcat din acest an. Pentru Edi Iordănescu şi elevii săi urmează primul meci de la turneul final al Euro 2024, cu Ucraina, la Munchen, luni, 17 iunie.

Știrea inițială, 7 iunie:

Meciul României cu Liechtenstein va avea loc vineri, pe 7 iunie, de la ora 21:00 și va fi, potrivit gsp.ro, un test de verificare al jucătorilor lui Edi Iordănescu.

România – Liechtenstein, al doilea meci amical al echipei naționale, va fi transmis de Antena 1, vineri, 7 iunie, de la ora 21:00. Cu această ocazie, postul TV a făcut o serie de modificări în grilă, iar programul serii de vineri arată complet diferit față de o zi obișnuită.

„Naționala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București”, a transmis FRF.

Programul naționalei României la Euro 2024

În continuare, România va înfrunta Ucraina. Meciul de pe 17 iunie, de la ora 16.00, se va disputa pe stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena.

Apoi, pe 22 iunie, de la ora 22:00 de acestă dată, este programată partida Belgia – România (pe stadionul Rhein Energie, din Koln).

Patru zile mai târziu, ultimul meci din grupe – România – Slovacia – avea loc pe Waldstadion, din Frankfurt. Partida de pe 26 iunie este programată să înceapă la ora 19.00, potrivit sursei citate.

Citește și:

Meciul România – Ucraina se joacă de la ora 16.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Ucraina la Euro 2024 – LIVE TEXT!  

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton