Homepage  / Recomandări

Cine transmite România-Bulgaria, meci important pentru tricolori în turneul de pregătire pentru EURO 2024

Cine transmite România-Bulgaria, meci important pentru tricolori în turneul de pregătire pentru EURO 2024

de Redactia Tvmania,

Începe numărătoarea inversă pentru tricolorii lui Edi Iordănescu iar de Euro 2024 ne mai despart doar 11 zile. Naționala de fotbal își continuă pregătirea pentru debutul din 16 iunie, de pe Allianz Arena din Munchen, împotriva Naționalei Ucrainei. Pe ce post TV poate fi urmărită partida România-Bulgaria.

Marți, 04 iunie, de la 21.30, Prima TV difuzează în exclusivitate în România meciul dintre România și Bulgaria, un meci amical care îi ajută pe tricolori să își regleze jocul înainte de Euro 2024. 

În avanpremiera partidei, în Studioul UEFA de la Prima TV, Alex Rădulescu și invitații săi, internationalii Florin Gardoș și Viorel Moldovan, vor discuta despre deciziile lui Edi Iordănescu, dar și despre forma tricolorilor si convocările selecționerului.

Meciul de pe stadioul Ghencea este comentat de Costi Mocanu și Emil Grădinescu. Partida România-Bulgaria începe la 21.30 și va fi urmată, pe Prima TV, de la 23.30, de o analiză pertinentă a partidei în cadrul emisiunii Studio UEFA.

Din 14 iunie România va participa la Euro 2024 din Germania. Naționala de fotbal face parte din Grupa E, alături de Belgia și de Slovacia și Ucraina.

Programul meciurilor:

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Meciul România – Ucraina se joacă de la ora 16.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Ucraina la Euro 2024 – LIVE TEXT!  

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton