Homepage  / Recomandări

Cine transmite meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB. Partida se vede la TV și online

Cine transmite meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB. Partida se vede la TV și online

de Roxana Mirea,

FCSB întâlnește Maccabi Tel Aviv, în deplasare, în partida retur din turul II preliminar al Champions League. Meciul va fi difuzat în direct la TV miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00.

Pro TV a trasmis marți, 23 iulie, meciul de fotbal dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv, partidă din manșa tur contând pentru turul doi preliminar al Champions League. Totuși, meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB nu se vede tot la Pro TV. Un alt post va difuza meciul, pe 31 iulie.

Antena 1 difuzează meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB 

Confruntarea Maccabi Tel Aviv – FCSB, meci decisiv în turul doi preliminar UEFA Champions League, va fi transmisă în direct la Antena 1 si AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00.

După ultimele modificări de program, fanii „Insula iubirii” nu vor putea urmări show-ul lor preferat în seara de miercuri, așa cum erau obișnuiți. Episoadele 7, 8 şi 9 „Insula Iubirii” au putut fi urmărite duminică, 28 iulie, luni, 29 iulie şi marţi 30 iulie, de la 20.30, la Antena 1.  

În prima manșă disputată pe stadionul Ghencea, ”roș-albaștrii” și israelienii au încheiat la egalitate, scor 1-1. Din cauza faptului că Israel este o țară aflată în război, partida retur nu se va juca pe stadionul lui Maccabi, scrie a1.ro. În schimb, meciul cu campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, se va juca la Budapesta pe stadionul lui Honved, cu o capacitate de 8.000 de locuri,  unde sunt aşteptaţi câteva mii de fani români.

Pentru a se califica mai departe în turul III preliminar al Champions League, FCSB trebuie să câștige în fața campioanei Israelului. În eventualitatea în care vor reuși acest lucru, ”roș-albaștrii” vor da piept în faza următoare a competiției cu învingătoarea din ”dubla” Shamrock Rovers – Sparta Praga (în tur, cehii s-au impus cu 2-0, în deplasare), mai scrie sursa citată.

Antena 1 transmite din toamnă Drumul spre World Cup al Naţionalei României – meciurile cu Kosovo (6 septembrie), Lituania (15 octombrie) şi returul Kosovo la Bucureşti (15 noiembrie). 

Programul Antena 1 pentru miercuri, 31 iulie 2024  

  • 19.00 Observator/Sport/Meteo (live)  
  • 20:55 Champions League: Maccabi Tel Aviv vs FCSB (calificari)  
  • 23.00 Studio de meci  
  • 23.15 Observator/Sport (live)  
  • 23.45 (15) Film serial: “Narcos” (ep 09 + 10)  
  • 01.45 Game Show: Pretul cel bun   
  • 02.45 Observator   
  • 04.00 (AP) Drama: “Povesti de familie”  
  • 05.00 Game Show: Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a ? (r) 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton