Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite FCSB – Sparta, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite FCSB – Sparta, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
4

de Tavi Cojocaru,

FCSB – Sparta Praga, contând pentru manșa secundă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marți, 13 august, de la ora 21:30, pe stadionul „Steaua” și va fi transmis în direct de Pro TV.

Meciul de pe stadionul „Steaua” se va disputa, aproape sigur, într-o atmosferă incendiară, organizatorii anunțând că biletele sunt aproape de „sold-out”.

Partida-tur, de la Praga, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Dacă se va califica în play-off, echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii o va întâlni pe învingătoarea duelului PAOK Salonic – Malmo (în tur, 2-2). Dacă va pierde, formația bucureșeană va „retrograda” în play-off-ul din Europa League, unde o va întâlni pe LASK Linz (Austria).

Liga Campionilor, visul urmărit de 11 ani

FCSB, campioana României, vrea să depășească al treilea prag, al treilea tur preliminar, pentru a se mai apropia cu un pas de visul participării în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 11 ani.

Ultima echipă românească ajunsă în faza grupelor Champions League a fost FCSB, în ediția 2013 – 2014.

Din această ediție, sistemul Ligii Campionilor s-a schimbat. În grupe vor merge 36 de echipe care vor fi împărțite în 4 grupe a câte 9 formații. Fiecare club va avea asigurat un număr de 8 partide, 4 acasă, 4 în deplasare, cu adversari diferiți. Nu se va mai juca fiecare cu fiecare pe terenul ambelor formații.

Mai mult de atât, bonusurile materiale acordate cluburilor vor fi substanțiale. Până atunci însă, FCSB trebuie să treacă de Sparta, pe care a mai depășit-o în aceeași fază a competiției supreme și în ediția 2016 – 2017. Și atunci, prima manșă s-a disputat la Praga și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

FCSB va folosi echipa-standard, din care nu vor lipsi căpitanul Darius Olaru, cel care a decis de unul singur victoria din ultimul meci de campionat, 3-2 cu Farul, cu două goluri marcate pe final.

FCSB ar putea folosi următoarea echipă de start: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru – M. Ștefănescu, D. Olaru, Băluță – D. Miculescu.

Cum arată programul Pro TV al serii de marți, 13 august 2024

Grila postului Pro TV a suferit modificări. Vestea că meciul FCSB – Sparta va fi difuzat la TV a fost anunțată la finalul săptămânii trecute. Atunci, din programul postului a fost scos „Conan”, în original „Conan the Barbarian”, filmul lansat în 2011, cu Jason Momoa, Ron Perlman, Rose McGowan în rolurile principale. În schimb, serialul „Las Fierbinți” rămâne pe poziții: un nou episod din serialul românesc poate fi urmărit începând de la ora 20.30.

  • 19:00 – Ştirile PRO•TV
  • 20:30 – (12-comedy) Las Fierbinţi
  • 21:30 – Fotbal: FCSB – Sparta Praga (Preliminariile UEFA Champions League)
  • 23:30 – Ştirile PRO•TV
  • 00:00 – (12-action) Film: The Fugitive (reluare 11 aug)
  • 02:15 – (12-comedy) Las Fierbinţi (reluare)
  • 03:00 – (AP-magazin) Vorbeşte lumea (reluare)
  • 05:00 – Batem palma? (reluare)

Costin Ștucan prezintă o nouă emisie specială înainte și după meciul zilei, FCSB – Sparta Praga, în exclusivitate, pe VOYO

e nu trebuie ratată, în direct pe VOYO, înainte și după meci, dar și în minutele de pauză!

Costin Ștucan,parte din proiectul iAMsport, cel care a moderat Studioul UEFA EURO 2024 la PRO TV, dar și emisia specială de săptămâna trecută, de dinaintea meciului tur, va fi gazdă. Alături de acesta, în platou, se vor afla Andru Nenciu, redactorul șef al site-ului sport.ro și Ciprian Marica, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România și Expert în cadrul studiourilor de la EURO.

FCSB – Sparta Praga – marti, 13 august, de la ora 21.30Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Încă de săptămâna trecută, Costin Ștucan sublinia că ”întâlnirea cu Sparta e şansa unei generații. FCSB are şansa ei, apoi ar trebui sǎ mai încerce o datǎ sǎ îşi depǎşeascǎ limitele”, iar în această seară cei trei vor trage toate concluziile care contează după acest meci de foc pentru fotbalul românesc.

În 1989, în primul tur al competiției Cupei Campionilor Europeni, Steaua reușea să treacă de Sparta Praga. Acum, au obținut un egal care ne-a demonstrat că pot face față presiunii puse de campioana Cehiei și am încredere în băieți că diseară vor da totul pe teren pentru a se califica în play off. Ca și săptămâna trecută, vă aștept alături de Costin Ștucan și Andru Nenciu pentru a prefața meciul, dar și pentru a trage concluziile, la final de seară”, declară Ciprian Marica.

Nu ratați FCSB – Sparta Praga, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO, și emisia specială, înainte, în pauză și după meci, doar pe VOYO!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton