Homepage  / Recomandări

Cine transmite Manchester City – FC Liverpool, semifinala FA Cup, 16 aprilie 2022

Cine transmite Manchester City - FC Liverpool, semifinala FA Cup, 16 aprilie 2022

de Ioana Maria,

Manchester City şi FC Liverpool, primele două clasate din Premier League, se luptă în semifinala FA Cup în direct pe PRO Arena (fostul Pro X) și VOYO, sâmbătă, 16 aprilie de la ora 17:30.

Cea mai veche competiție din lume produce un interes imens, mai ales dacă ne uităm la echipele ce au ajuns în semifinale. Manchester City, Liverpool, Chelsea și Crystal Palace luptă pentru prestigiosul trofeu.

Capul de afiș al semifinalelor este duelul dintre Manchester City și Liverpool, meci ce va relua partida din campionat, în care elevii lui Pep Guardiola și Jurgen Klopp au remizat, scor 2-2. Cele două echipe au în față două luni care pot câștiga tot: Champions League, Premier Șeague și FA Cup, astfel că rivalitatea dintre echipe este una uriașă, scrie sport.ro.

Jurgen Klopp, supărat pe televiziuni 

Jurgen Klopp consideră că televiziunile sunt motivul pentru care o echipă din Premier League nu va putea realiza cvadrupla: Premier League, Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei. Antrenorul lui Liverpool spune că televiziunilor nu le pasă de jucători, atâta timp cât telespectatorii vor să urmărească partidele echipei respective.

După ce a cucerit Cupa Ligii Angliei la sfârșitul lunii februarie, Liverpool are șansa de a își adăuga în palmares alte trei trofee la finalul acestui sezon. Echipa lui Jurgen Klopp joacă în semifinalele UEFA Champions League după ce a învins-o pe Benfica, iar sâmbătă va juca din nou contra lui Manchester City, în semifinalele FA Cup.

După ce a trecut de Benfica, Liverpool va juca în semifinale pe 27 aprilie și 4 mai, între cele două partide având loc și confruntarea din Premier League cu Newcastle, pe 30 aprilie. Nemulțumirile lui Klopp sunt legate de ora la care a fost programată partida, 12:30 în Anglia:

„Nu poți lupta pentru patru trofee. Jucăm în patru competiții și, din fericire, am fost suficient de buni să nu ieșim devreme. Datorită succesului nostru de până acum, vom juca contra lui City sâmbătă (în semifinalele FA Cup). Apoi vom juca cu Manchester United, apoi cu Everton. Și dacă trecem de Benfica vom avea o semifinală, iar Premier League și BT au considerat că trebuie să jucăm în deplasare la Newcastle la 12:30”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit Eurosport.

Manchester City asigură transportul fanilor la semifinala FA Cup

Fanii celor două echipe au fost indignați după ce Federația Engleză a decis programarea partidei pe 16 aprilie, întrucât variantele pentru a călători la Londra din cele două orașe sunt limitate la data respectivă. Vor circula doar o parte din trenuri, deoarece englezii sărbătoresc Paștele ziua următoare.

Campioana Angliei a decis să vină în ajutorul fanilor și să pună la dispoziție, pentru început, 50 de autocare pentru cei ce doresc să-și susțină favoriții din tribune.

Fanii lui Liverpool au cerut relocarea partidei pe Old Trafford

Suporterii „cormoranilor” întâmpină la rândul lor probleme. La întoarcere, ultimul tren spre Liverpool pleacă din Londra în timpul meciului. Astfel, reprezentanții acestora au cerut relocarea partidei și au oferit drept alternativă stadionul marii rivale Manchester United, Old Trafford, informează Daily Mail.

Echipe probabile Manchester City – FC Liverpool, semifinala FA Cup

Manchester City: Ederson – Cancelo, Laporte, Ake, Walker – Gundogan, Fernandinho – Mahrez, de Bruyne, Silva – Jesus

Liverpool: Alisson – van Dijk, Konate, Gomez – Robertson, Henderson, Fabinho, Arnold – Mane, Salah, Diaz

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton