Homepage  / Recomandări

Cine transmite Cipru-România, al treilea meci din Liga Națiunilor

Cine transmite Cipru-România, al treilea meci din Liga Națiunilor

de Redactia Tvmania

România dispută cea de-a treia partidă din Liga Națiunilor sub conducerea lui Mircea Lucescu, într-un meci important împotriva Ciprului. Această competiție reprezintă o șansă valoroasă pentru „tricolori” de a-și asigura un loc în barajul pentru Campionatul Mondial din 2026, mai ales că o clasare pe primul loc în grupă poate facilita drumul către turneul final. Iată cine transmite Cipru-România. 

Cine transmite meciul Cipru-România 

Prima TV va transmite meciul tricolorilor împotriva Ciprului la cinema, la Cineplexx Băneasa. În drumul lor spre Mondialul din 2026, tricolorii vor fi susținuți de cei mai înfocați fani, care vor fi spectatori ai partidei difuzată pe marele ecran. 

Cipru-România se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la 21:45, și este transmis în direct la Cineplexx Băneasa. 450 de fani sunt așteptați să umple sala de cinema și să-și încurajeze favoriții.  

Indiferent de locul în care ne aflăm: acasă, în fața micului ecran, pe stadion, trăind emoțiile în direct sau în sala de cinema, cu toții suntem un mare zid galben pentru tricolorii antrenați de Mircea Lucescu. 

„Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21.45, nu ratati la cinema un meci în regia lui Mircea Lucescu. În distribuţie: lotul tricolor al României. În “peluză” așteptăm 450 de fani, alături de care să strigăm, împreună, “Hai, România! Fii PRIMA!”” a anunțat postul TV.  

 Meciurile României la Prima TV 

• Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45 Cipru – România 

• Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45 România – Cipru 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton