Homepage  / Recomandări

Cine transmite Atletico Madrid – Manchester City, meci din sferturile de finală din Liga Campionilor

Cine transmite Atletico Madrid - Manchester City, meci din sferturile de finală din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Cel mai încins duel din returul sferturilor de finală din Liga Campionilor, Atletico Madrid - Manchester City, are loc miercuri, 13 aprilie, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Sport.

În tur, Atletico a făcut ceea ce ştie mai bine, s-a apărat cu înverşunare. Cu toate acestea, n-a reuşit să scape fără un gol primit, care i-a adus şi înfrângerea. Belgianul Kevin de Bruyne a fost cel care a „spart” reduta pusă în teren de antrenorul Diego Simeone.

Stilul ultra-defensiv al „plăpumarilor” îi enervează pe mulţi. Ultimul critic al tracticii favorite a lui Simeone este celebrul Marco Van Basten, fostul mare atacant olandez din anii 80-90. 

„Mai bine să schimbi canalul sau să dai Netflix decât să te uiți la Atletico. Ceea ce face este legal, este permis, dar sunt surprins că există o echipă cu 10 jucători în spatele mingii timp de 90 de minute și că încearcă doar să nu primească goluri de la adversari. Nu este nimeni de vină, un antrenor poate alege să joace așa, doar că nu este frumos să vezi doi jucători ca Félix și Griezmann, jucând în defensivă timp de 90 de minute”, a declarat Marco Van Basten. 

Atletico – Manchester City: madrilenii, obligaţi să renunţe la tactica favorită

Pe „Wanda Metropolitano”, Atletico este obligată să atace ca să marcheze şi să se califice. 

„Trebuie să venim cu ceva nou. Calificarea se decide în două meciuri, așa că mergem încrezători acasă. Probabil City e cea mai bună echipă din lume”, a declarat Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, după meciul tur.

Manchester City are dezavantajul că vine după un alt joc epuizant, acel fantastic 2-2 cu FC Liverpool, derby-ul din Premier League. 

„În orice epocă a fotbalului, e foarte greu să ataci împotriva a 5 mijlocași și 5 fundași. Erau practic două linii de câte 5 jucători. Nu există spațiu. A fost o partidă foarte disputată, știam că sunt maeștrii ai defensivei și se apără cu toți jucătorii”, a spus Pep Guardiola, tehnicianul „cetăţenilor”, după meciul din tur.

Acum, însă, Atletico este cea obligată să încerce să desfacă apărarea adversă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton