; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_7833

FOTO. Cine sunt vedetele invitate săptămâna aceasta în emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, de la Antena 1

25 October 2017

Cele trei celebrități care vor fi văzute prin ochii copiilor lor joi, 26 octombrie, de la ora 21.15, în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta' sunt, de această dată, Paula Chirilă, Aurelian Temișan și Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent.

Fetițele lor le vor dezvălui secretele și le vor spune tuturor ce obiceiuri ciudate au acasă mama și tata.

Cântărețul și actorul și juratul de la Te cunosc de undeva!' Aurelian Temișan va fi însoțit de fiica sa, Dora (7 ani), actrița Paula Chirilă va fi însoțită de Carla (7 ani și jumătate), iar fostul membru al trupei Akcent, Mihai Gruia, vine împreună cu fetița sa cea mare, Ana (5 ani și jumătate).

 

Habar n-am ce întrebări îi vor pune Dorei. Sunt sigur că răspunsurile pe care ea le va da vor fi o surpriză pentru mine', spune Temișan.

Mi-e teamă de ceea ce va spune Carla, pentru că ea, fiind atât de mică, nu se prea pricepe să țină un secret', mărturisește Paula.

În primul rând, aștept să văd cât de bine îmi cunosc copilul. Sunt sigur că o să dea cu totul alte răspunsuri decât mă aștept eu. Îmi doresc să ne distrăm. În fond, de asta am venit', adaugă Mihai.

 

Ce vor răspunde Dora, Carla și Ana la întrebări precum: Ce ți-a spus tati să nu spui despre el în emisiune?', La ce nu se pricepe mami deloc?', Ce îl obligă mami pe tati să facă în fiecare zi?', Ce nu știe nimeni despre tati?' sau De care parte a corpului este mândră mami?', vom vedea joi, 26 octombrie, de la ora 21.15, la Antena 1,  într-o nouă ediție a show-ului Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare