Homepage  / Vedete româneşti

Cine sunt toți câștigătorii „Chefi la cuțite”. Mihai Dragomir a luat trofeul în sezonul 13, primul fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Cine sunt toți câștigătorii „Chefi la cuțite”. Mihai Dragomir a luat trofeul în sezonul 13, primul fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
42

de Roxana Mirea,

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13! Extrem de fericiți au fost și Alexandru Sautner și Ștefan Popescu. Sezonul 13 este primul fără Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Timp de 13 sezoane, cei trei chefi au fost mentori pentru cei care au plecat acasă cu marele premiu. Iată cine sunt câștigătorii de la Chefi la cuțite din ultimele 13 sezoane.  

Toți câștigătorii din cele 13 sezoane ale show-ului Chefi la cuțite

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Este primul sezon fără Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Așadar, Mihai Dragomir i-a oferit șansa lui Alexandru Sautner să spună că a câștigat primul sezon din care face parte.  

Sunt cel mai bucuros om din lume. Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig acest sezon. Este victoria lui Mihai, dar simt aceeași victorie și pentru mine”, a declarat și Alexandru Sautner, după ce Mihai Dragomir a câștigat marele premiu.  

Mihai este cel de-al treisprezecelea câștigător, însă vă mai amintiți care au fost cei 12 bucătari care au câștigat Chefi la cuțite? Iată o listă cu toți câștigătorii.  

Cristi Șerb a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 1 

Primul sezon a început pe 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016. Cristi Șerb, din echipa lui Chef Sorin Bontea, a fost câștigătorul primului sezon și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.  

Cristian Voicu a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 2 

Al doilea sezon a debutat pe data de 5 septembrie 2016 și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2016. Finala s-a dat între Alex Bălan, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu. Chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun reprezentant. Câștigător a fost Cristian Voicu, din echipa lui chef Florin Dumitrescu. 

„Când am auzit că sunt câștigător m-am bucurat foarte mult. Mi-am dorit enorm să câștig, chiar dacă la un moment dat îmi pierdusem această speranță. Prin minte mi-a trecut că după toate încercările grele și supărările din emisiune, am izbutit și am câștigat. Mi-am împlinit visul și mi-am făcut familia mândră și fericită. Primul lucru după încheierea finalei… mi-am îmbrățișat Cheful, colegii, familia și m-am bucurat alături de ei. A fost un moment superb”, a mărturisit Cristi Voicu, după ce a aflat că a câștigat. 

Cristian Voicu este câștigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”

Gianny Bănuță a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 3

Finaliștii celui de-al treilea sezon al show-ului au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Câștigător a fost Gianny Bănuță.

Andrei Cristian Olteanu a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 4

Finaliștii celui de-al patrulea sezon al show-ului au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa condusa de chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Câștigător a fost Andrei Cristian Olteanu.

,,În acel moment nu am mai simțit absolut nimic. Pur și simplu eram pe altă planetă.  Am fost extrem de bucuros, iar când mi-am auzit numele m-am blocat. “. Marele câstigător din echipa verde a scos aseară la iveală tot ce a avut mai bun de oferit și i-a convins pe jurați că merită titlul sezonului 4. ,, Am realizat că nu există limite în viață dacă îți dorești cu adevărat să realizezi ceva. Am învățat că orice îți propui poate să se transforme în realitate, dacă lucrezi îndeajuns…și ai un dram de noroc”, a spus Andrei Olteanu după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 4.

Andrei Cristian Olteanu a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 4 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 42

Bogdan Vandici a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 5

Bogdan s-a calificat în finală cu un preparat excepțional. Celelalte două finaliste au fost Marlena Botezatu și Cristina Pavel, din echipa verde a lui chef Sorin Bontea. De altfel, Marlena Botezatu și Cristina Pavel  sunt primele două femei calificate într-o finală a acestui show. 

Momentul culminant al serii a fost acela în care Gina Pistol i-a înmânat trofeul lui Bogdan Vandici și a lăsat frâu liber bucuriei tuturor concurenților din echipa albastră. Mândru peste măsură, chef Florin Dumitrescu a sărit peste masa de jurizare pentru a-și îmbrățișa câștigătorul, iar tatăl lui Bogdan, care a fost lângă fiul său în toată această aventură culinară, s-a alăturat momentului. Cu lacrimi în ochi, Bogdan a mărturisit că visul lui cel mai mare a fost să câștige războiul după multele bătălii pierdute în confruntările pe echipe.

Cred că am reușit să ies victorios prin ambiție, multe ore peste program, creativitate și realism. Avantajul meu a fost echipa, care prin comunicare și profesionalism a reușit să lucreze la unison.  În momentul în care mi-am auzit numele, mi-a luat ceva timp să realizez că noi suntem la jurizarea finală, dar am reușit să ajung cu picioarele pe pământ. Pe lângă emoțiile extreme care m-au încercat, am explodat de fericire știind că am reușit să câștigăm războiul greu pe care l-am purtat”, spunea Bogdan Vandici, câștigătorul celui de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite”.

Mihai Munteanu (Munti) a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 6

Finaliștii celui de-al șaselea sezon al show-ului au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu, Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Chef Florin Dumitrescu nu a avut niciun reprezentant. 

Mihai Munteanu (Munti) a fost câștigătorul celui de-al șaselea sezon „Chefi la cuțite”.

Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 7

Alexandru Comerzan, cuțitul de aur din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu, a adjudecat marele titlu și premiul de 30.000 de Euro. 

Alexandru s-a calificat în finală în urma punctajului obținut în semifinală, ce l-a clasat, de asemenea, tot pe primul loc. Alături de el au stat alți doi finaliști talentați, reprezentați ai echipei verzi condusă de chef Sorin BonteaAlexandru Popa, cuțitul de aur, și Bobby Săvoiu.

Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 42

Vă mulțumesc că mi-ați dat o experiență senzațională în sezonul 7! Alex, ești senzațional, copile! Atât de mult mi-am dorit să câștigi! Ești grandios, ești fabulos, ești un bucătar desăvârșit. Din momentul acesta și tu faci parte din constelația mea de bucătari stelari. De aici încolo nu mă mai oprește nimeni și nimic!”, a spus Cătălin Scărlătescu după ce concurentul lui a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 7.

Ionuț Belei a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 8

Finaliștii celui de-al optulea sezon al show-ului au fost Roxana Blenche din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, Maria Șandru și Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea. Chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun reprezentant. Ionuț Belei a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 8. 

Ionut-Belei-castigatorul-„Chefi-la-cutite-a-publicat-primele-imagini-cu-noua-iubita-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 42

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Este prima femeie care a câștigat premiul cel mare de la Chefi la cuțite.  

Narcisa Birjaru a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 9, fiind prima femeie ce câștigă concursul.

„Am rămas fără cuvinte, nu știu cum să explic ce simt acum! Nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite, dar este cea mai mare bucurie și mândrie a mea. Nu aș fi putut să ajung aici fără echipa mea! Mulțumesc, Alex, pentru tot, ai fost omul principal care m-a ajutat să ajung aici. Tu ești campionul meu! Am onoarea să fiu prima femeie care câștigă acest trofeu frumos!”, a spus concurenta.

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite. A plecat acasă cu 30.000 de euro (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 42

Florica Boboi a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 10

Cei trei finaliști au fost Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, Florica Boboi și Raluca Todea.  Flori, din echipa lui Sorin Bontea, a câștigat „Chefi la cuțite” 2022, sezonul 10 și a plecat acasă cu trofeul.

„Doamne, nu mai pot. E visul meu. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis (…) Deci nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare!”, a spus Florica Boboi.

Florica Boboi, de la „Chefi la cutite”, la „Insula de 1 milion” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 42

Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 11

Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Concurenta, care a primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea, a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Dați-mi o palmă, să mă trezesc la realitate! E un vis minunat. m-au luat toți colegii în brațe. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă! Acest premiu este și pentru colegii mei care m-au ajutat astăzi și care m-au susținut, dar mai ales pentru Sorin Bontea, care a avut încredere și care mi-a dat cuțitul de aur când eu i l-am cerut, cu nu voia probabil să mi-l dea”, a spus Nina, după ce Gina Pistol a anunțat că ea a câștigat Chefi la cuțite 2023.

Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Primele declarații (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  26 / 42

Am crezut că o să câștige Laurențiu! Nu pot să cred așa ceva! Sunt mândru de Nina, de echipă. Nu-mi vine să cred! Și dacă stai să te gândești, ea m-a ales, de fapt, pe mine, în preselecții. Mi-a promis atunci că ajungem în Finală și s-a ținut de promisiune, ba chiar a depășit-o” a spus Sorin Bontea.

Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, este câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Marea finală a show-ului de la Antena 1 a avut loc miercuri, 18 octombrie 2023, iar Janni s-a luptat pentru marele premiu cu Ioana Dehelean și Valentin Timofte. Valentin a fost cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, iar Ioana a făcut și ea parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în marea finală.  

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a plecat acasă cu marele premiu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  32 / 42

După ce a aflat că a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12, Janni Alexandridis a izbucnit în lacrimi de fericire. „Bravo, Janni! Meriți! Bravo, bă, băiatule! Ești uriaș și o să ajungi mare”, a declarat Florin Dumitrescu.

Am câștigat cel mai mare show culinar din România. Pentru mine, asta înseamnă tot. Asta e viața mea. Îmi pare rău, nu pot să-mi stăpânesc emoțiile. Sunt așa emoționat, că și chef a venit și mi-a zis că o să fiu foarte mare”, a declarat Janni, printre lacrimi.

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Marea finală Chefi la cuțite, sezonul 13, a fost difuzată miercuri, 15 mai 2024, la Antena 1. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner și Chef Orlando Zaharia și-au dorit enorm să aibă câte un reprezentant în finală, ceea ce s-a și întâmplat.  

Concurentul care a obținut o astfel de performanță este Mihai Dragomir, concurentul din echipa lui Alexandru Sautner și cel căruia Ștefan Popescu i-a oferit cuțitul de aur. Pe lângă Mihai, în finală au mai intrat Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur al lui chef Richard) și Lucica Susanu. 

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  36 / 42

Am câștigat premiul cel mare! Nu-mi vine să cred! Parcă m-a lovit un tsunami. Efectiv, m-au lăsat picioarele. Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul, i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum 6 ani, de cand am fost eliminat din bootcamp până la momentul ăsta, am muncit pentru acest titlu. Nu o să uit niciodată seara asta, fiecare moment din acest concurs. Este magic. Sunt fericit!” a declarat Mihai Dragomir, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. 

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton