; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine sunt semifinaliștii sezonului 9 Chefi la cuțite. Eliminări neașteptate din concurs (2)

Cine sunt semifinaliștii sezonului 9 „Chefi la cuțite”. Eliminări neașteptate din concurs!

14 June 2021

Duminică seară, cei 11 concurenți rămași în competiția showului culinar de la Antena 1 și-au început ziua cu același gând, acela de a se întoarce în bucătăria „Chefi la cuțite', conștienți însă că de data aceasta miza a fost una mult mai mare. La finalul ediției difuzată de Antena 1, după o ultimă confruntare pe echipe „la cuțite', au fost anunțate numele semifinaliștilor sezonului 9.

Cea mai lungă perioadă de confruntări din toate cele 9 sezoane Chefi la cuțite, aproape dublă față de ceilalți ani, i-a trecut pe chefi, dar și pe concurenți prin toate stările.

Cu siguranță nu va fi o probă ușoară, va fi multă presiune pe noi', e de părere chef Sorin Bontea, care și-a pus duminică diseară toată speranța în bucătarii în tunici verzi, Elena, Rikito, Victorina și Dorin.

La bancul de lucru alăturat, chef Florin Dumitrescu a fost hotărât să câștige o ultimă probă pe echipe alături de trupa albastră, formată din Cătălin, Florin, Ștefan și Keed:

„Vom face absolut tot ce ne stă în putință să câștigăm. Baieții din echipa albastră au demonstrat foarte mult de-a lungul sezonului că au sânge de jedi în ei cât cuprinde. Nu am avut emoțiile astea pe care le am acum niciodată', a mărturisit acesta.

Pentru chef Cătălin Scărlătescu, sezonul cu numărul 9 a început cu o serie de victorii detașate și a continuat cu o altă serie de înfrângeri repetate, ceea ce face ca în acest moment echipa mov să fie minoritară din punct de vedere numeric. Cu toate acestea, juratul a sperat ca ultima confruntare să fie și cea norocoasă și să obțină victoria alături de Alex, Valentina și Narcisa:

Este o zi fabuloasă, incredibilă, pentru că vom afla semifinaliștii. Mi-ar plăcea ca noi, echipa mov, să câștigăm ultima probă!'.

Numele semifinaliștilor sezonului 9 „Chefi la cuțite'

Echipa ce a câștigat aseară ultima confruntare pe echipe a sezonului 9 s-a calificat direct în semifinala sezonului 9, iar echipele ce au intrat la duelul individual au mai trecut printr-un test la cuțite. Tot duminică seară, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut o ultimă șansă de a pune în joc amuletele pe care încă le mai aveau pe tabelă.

Oricine va pleca azi acasă, trebuie să plece cu fruntea sus', le-a spus Irina Fodor concurenților înainte să se apuce de gătit.

 

Cei trei concurenți din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Alex, Valentina și Narcisa au ajuns direct în semifinale după ce au câștigat al 17-lea battle.

Ceilalți concurenți s-au duelat într-un nou test, scrie fanatik.ro

Din echipa lui Sorin Bontea au mers mai departe Elena și Riki. Din echipa lui Florin Dumitrescu s-au calificat în semifinale Cătălin, Florin, Ștefan și Keed. Au plecat acasă Victorina și Dorin din echipa verde. 

 

 

 Vezi galeria foto >

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la Cuțite

Dacă privim în urmă, la celelalte sezoane „Chefi la cuțite', Chef Sorin Bontea a câștigat de patru ori trofeul emisiunii culinare de la Antena 1, spre deosebire de Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Aceștia au doar câte două trofee, fiecare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare