Homepage  / Televiziune

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Trei concurenți au fost eliminați

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Trei concurenți au fost eliminați
18

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, a fost difuzată aseară, 16 octombrie 2023. A fost cea din urmă confruntare, iar chefii au aflat cine sunt concurenții alături de care intră în semifinală. Pe de altă parte, pentru trei concurenți, aventura Chefi la cuțite a luat sfârșit. Iată cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 12.  

Concurenții eliminați de la Chefi la cuțite – 16 octombrie 2023 

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a avut loc aseară, 16 octombrie 2023, iar Cătălin Scărlătescu a câștigat ultimul battle, motiv pentru care juratul a intrat în etapa următoare a emisiunii cu toți cei trei concurenți rămași. Pentru cea din urmă confruntare culinară a sezonului 12, echipele au gătit farfurii cu câte trei feluri fiecare, însă cu libertate totală în alegerea lor.

battle-12_6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel. Trei concurenți au fost eliminați în ediția de aseară. Așadar, Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Mihaela Bărbosu a obținut doar 8 puncte, iar Cosmin Berki a fost eliminat cu 7 puncte. Cosmin a făcit parte din echipa lui chef Scărlătescu, însă, după ce a fost eliminat, chef Bontea a folosit o amuletă și l-a salvat.  

De asemenea, și Florin Dumitrescu a pierdut un concurent. Horia Manea a fost eliminat cu 9 puncte.  

Visam pe bune la semifinală și finală! În momentul ăsta vreau să mă duc într-un colț și să stau doar eu cu mine. Chiar vreau să mă ascund!”, a spus Horia. 

Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Asemenea sezonului trecut, cei trei chefi au intrat în semifinală cu toate cuțitele de aur. Având în vedere că a câștigat confruntarea pe echipe, Cătălin Scărlătescu a intrat în finală cu toți cei trei concurenți rămași: Alex Mihoc (cuțitul de aur), Alexandru Bunea și Raluca Hulubei. Alexandru a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, însă Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și l-a luat în echipa lui, după ce a fost eliminat.  

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Trei concureți au fost eliminați (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

După ce a pierdut doi concurenți, Sorin Bontea intră în semifinală cu Valentin Timofte (cuțitul de aur), Zaid Mohannad (Habibi) și Maryoris Hurtado.

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Trei concureți au fost eliminați (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

Florin Dumitrescu a intrat în semifinală tot cu trei concurenți, după ce l-a pierdut pe Horia. Janni Alexandridis (cuțitul de aur), Ioana Dehelean și Maria Paraschiv sunt semifinaliștii din echipa lui Florin Dumitrescu.  

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Trei concureți au fost eliminați (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

Începe semifinala Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Va fi o seară a emoţiilor puternice, în această seară, la Chefi la cuțite: cei nouă semifinaliști vor lupta pentru un mult râvnit loc în Finala sezonului 12 al show-ului culinar. Pentru asta vor avea de trecut prin provocări care le vor testa priceperea și creativitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza, iar gustul din farfurie și plating-ul vor fi analizate mai atent ca niciodată și punctate cu rigurozitate de către cele trei jurii ale serii. 

Cei nouă semifinaliști vor trece prin maratonul greu al celor trei probe consacrate pentru această etapă. Prima probă este cea care le va cere să evoce în farfurie gustul copilăriei, în vreme ce cea de-a doua probă emblematică le va aduce un mix de emoții greu de controlat, concurenții gătind alături de persoane dragi. Această probă va fi jurizată de concurenți din sezonul 11 Chefi la cuțite.  

Cel din urmă test al Semifinalei este cel al farfuriilor care poartă semnătura personalității și creativității fiecărui concurent – provocarea numită ”signature dish” pentru semifinaliștii pe care experiența competiției i-a adus la maturitatea unui astfel de preparat este ultima ocazie de jurizare în acest sezon pentru cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La finalul serii, doar trei concurenți își vor auzi numele strigate pentru Marea Finală Chefi la cuțite de mâine seară. Cum se vor descurca semifinaliștii la bancurile de lucru încinse de presiunea competiției, ce surprize va aduce jurizarea diferită a celor trei etape și cine sunt cei trei finaliști telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30. 

Începe semifinala Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 18

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton