; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine sunt nominalizaţii la “Best Romanian Act 2012”

17 September 2012

Anul acesta, vor concura şi vor lupta pentru voturile fanilor, dar şi pentru a ajunge la Frankfurt, unde se vor desfăşura premiile MTV EMA: Maximilian feat. MefX cu Sophie', Grasu XXL feat. Guess Who cu LaLa Song', Guess Who feat. deMoga cu Tot Mai Sus', CRBL feat. Helen cu melodia K-Boom' şi, nu în ultimul rand, VUNK feat. Antonia cu Pleacă'.

Începând de azi, 17 septembrie, sesiunea de voting este deschisă pe www.mtv.ro, iar cel care obţine cele mai multe voturi după patru săptămâni va intra în competiţia Best European Act', unde va concura cu alţi artişti, din toată Europa, începând cu data de 15 octombrie.

Nominalizarea la Best Romanian Act' este, probabil, cea mai bună veste pe care am primit-o vara asta! Ne bucură foarte tare şi vine în cel mai bun moment al carierei noastre de până acum. Sperăm să mergem la Frankfurt, din partea românilor, mai ales că decernarea premiilor are loc cu doar trei zile înaintea concertului nostru de la Sala Polivalentă, de pe 14 noiembrie', a declarat Cornel Ilie de la VUNK.

Şi CRBL a fost fericit când a aflat vestea că a fost selecţionat la MTV EMA: În continuare sunt surprins de efectul piesei K-Boom', o piesă autobiografică în care se regăsesc mulţi români. Şi ei, asemeni mie, au plecat de jos şi au reuşit în viaţă'.

Postul MTV România va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a ediţie MTV Europe Music Awards', care va avea loc la Frankfurt, Germania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare