; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol smiley botez

Cine sunt nașii fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol. Noi imagini de la botezul micuței Josephine

24 June 2021

Botezul micuței Josephine, fiica lui Smiley și a Ginai Pistol este încă un subiect de interes pentru cei care nu au fost prezenți la eveniment. 

Miercuri seară, Gina Pistol a publicat în mediul online noi imagini de la botez, în care putem vedea și cine sunt părinții spirituali ai micuței Josephine. Fiica celor două vedete a fost botezată de o prietenă de suflet a Ginei Pistol, Diana, și soțul ei. Nașii aleși de Smiley și Gina Pistol sunt Diana și Marcel Martinaș, doi oameni de afaceri care dețin compania Blue Diamond Generation, businessul celor doi fiind este considerat unul din cele mai bune start-up-uri la nivel național, conform click.ro

 Vezi galeria foto >
 Potrivit Renașterea.ro, citată de sursa menționată anterior, afacerea deținută de nașii micuței Josephine a atins primul milion de euro ca cifră de afaceri și 10.000 de parteneri în toată țara, la doar un an de la lansarea pe piață. Compania distribuie, în sistem MLM (multi-level marketing), produse din categoria sănătate, îngrijire, terapie şi frumuseţe, produse pentru locuinţă. 

 

Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul lui Josephine 

Petrecerea a fost una pe cinste. Printre invitați s-au numărat Speak și partenera lui, Ștefania, Florin Dumitrescu și soția, Feli, dar și Cătălin Scărlătescu, care a gătit pentru toți cei prezenți. Gina Pistol a dorit să îi mulțumească public prietenului ei:

„Nu doar pentru că ești prietenul meu. Însă vreau să îți mulțumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui”, a scris Gina pe Instagram.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare